Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A végeredmény ami a gépekkel elérhető (telefon után ez nem feltétlenül a birtoklás első napján teljesül! , pláne nem karácsonyi világítás melletti beltérben!) nem valószínű hogy nagy differenciát mutatna, ez érezhető az árazáson is. A pana-ra most 5 év garancia van ha normális helyről veszed és regisztrálod, szerintem ez azért igenis számít ha családi befektetés. Nem értem mit vívódsz, most a két jó közül kell választani és nem pl. két magyar politikai párt között.
-
istvan170
aktív tag
Volt nálam mindkettő. A PL7 annyival különb, hogy nem lehet egy lapon említeni. Végül azt vettem meg. Fuji X-E1 után kicsit féltem tőle, de ezerszer jobban szeretem. Az érintőképernyő miatt szerintem már értelmetlen úgyis a kereső. Ha van kérdésed róla, szívesen válaszolok.
Ja, és a stabi szinte kompenzálja az APSC előnyét.[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
Nekem GF7 gépem van. Műanyag a külseje. De ez az árán is érezhető a GM1 hez képest.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
Mercutio_
félisten
-
silmatauki
őstag
A 10-30-as Nikon jó cucc (kb. ugyanaz a képminősége, mint a 12-32-é, lásd), viszont filtereket nem fogad, ami problémás lehet komolyabb fényképezésnél (pl. ha polfiltert akarsz felrakni a múzeumban). EDIT: Ja, és a másik nagy probléma: ekv. 27-en indul, ami azért sokkal rosszabb, mint a 24-es 12-32. Szal szerintem jobb, általánosabban használható a Pana obi.
"Valószínű GF7, de nem hagy nyugodni a GM1 mérete, csak zavar, hogy 2 éves cucc, és fix screen, meg pár reviewban láttam, hogy a kis mérete miatt sokszor hozzáért a hüvelykujja a screen jobb felső részéhez és akaratlanul odazoomolt"
1, a Pana sajnos nem Sony – a GM1-beli szenzor teljesen ugyanaz, mint az újabb 16-os gépekbeli, ill. az akkori csúcs rangefinderé, a GX7-é. (Egyedül a vadiúj GX8-ban és az 1500dolláros GH4-ben van újabb, de nem feltétenül egyértelműen jobb.)
2, nekem a GM1-gyel nem volt még ilyen hüvelykujjas gondom. Próbáld ki a boltban, mennyire fér el az ujjad.[ Szerkesztve ]
-
silmatauki
őstag
Mennyire sürgős a vétel? Ha pár hetet tudsz várni, szerintem várj, mert kizárt dolog(nak tartom), hogy Mo-n ne essen le olyan durván a GM1 kit ára, mint egyes nyugati EU-s országokban immár 2-3 hónapja. 299 euróért (vagy annak megfelelő pénzért) meg a Gm1 kit főnyeremény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest