Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
yle_greg
üzenetére
Ez mind oké. Itt az MFT fórumban mindenki érti is.
De egy kívülálló már nem biztos. Ezt kéne áthidalni a gyártónak, hogy eladható legyen a portékája új vásrlóknak is....
Ilyet viszont nem látni.
Valahogy be kéne húzni vonni a fiatalokat is. Vagy pl a családosokat. Én is úgy "kveredtem" ide, hogy gyerek mellett kellett valami kisebb, mint a dslr.
Nem tudom külföldön mia a helyzet, de itthon zéró reklám. Még inteneten se nagyon látok....
Úgy nem fognak jönni az MFT vásárlók, hogy azt se tudják a világon van ilyen rendszer....#99573salesman
Hát én nem sírom vissza a vinyl-t (tudom még bőven használják és kapható is).
High-End show-n mindig azt kérték az öreg csókák, mert az az igazi. Oké jó a dinamikája, de a felvétellel együtt mikor elkezdett pattogni, sercegná... hát b+ hallgassák a sznobok.... nem hisem el, hogy élvezhető.... de ez csak szvsz.
Ugyanígy vagyok a filmes fényképezéssel....
Persze az az igazi és nem fotós, aki nem tud előhívni filmről papírképet... -
asdf_
veterán
válasz
yle_greg
üzenetére
Ha egy gyártó kiadna egy olcsósított gépvázat, (GX7 tudásút: 200k) egy zoom obival (14-140: 100k) egy fényerős fixet (20/1.7: 60k) akkor 350 ezer forintért lehet, hogy sokaknak megütné az ingerküszöbét.
Szerintem meg nem, az átlagember elvan a telefonján 100 megapixeles(nek hazudott) kamubokeh-s szarjával, -a fele állóban fotózva mindent
- (és eszébe sem jut a fényképezőgép, sőt, lassan felnő egy generáció, ami azt sem tudja, hogy mi az). -
trlala
aktív tag
válasz
yle_greg
üzenetére
"Az MFT nagy előnye a FF -el szemben szerintem az, hogy minőségben nem feltétlenül vehető észre a különbség a felhasználók nagy többsége számára, viszont méret és súly tekintetében már más a helyzet."
Minden relatív. Egy mai m43 gép jobb képet produkál, mint a 10 éves csúcs FF. Lassan a szemünk lesz a szűk keresztmetszet.
Van a családban FF, de 40X60 nyomatokban sem látni különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- (és eszébe sem jut a fényképezőgép, sőt, lassan felnő egy generáció, ami azt sem tudja, hogy mi az).