Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Wow kamerától ne várj sokat, akkor nem fogsz csalódni.

A 40-150-re én is, de mivel már megvettem a nagytesóját, csak akkor fog érdekelni, ha valódi 1:1-es makrót fog tudni.
Amúgy már régóta hiányzik a rendszerből az F4-es zoomsor, most már meg lesz ez is.
"a boltok szabadulnának az oly cuccoktól olcsóbban" - soha, mert lényegében egyik sem tart komoly készletet.
Amúgy váz árakban nincs olyan nagy baj, azok még elviselhetőek valamennyire, de lencséknél kéne egy revízió szerintem.theporcupine: "mindenki használ fényképeket/fényképezőgépet" - emiatt sok fotós aggódik, és csak részben alaptalanul. Innentől kezdve egyre nehezebb lesz eladni a gyenge munkát, mert olyat már nagyobb eséllyel készítenek telefonnal a vendégek is pl. Felértékelődik a minőség szerepe, ha pénzt is szeretne keresni az ember fia.
" vizuális kultúrát" - lehetne és kellene is tanítani, de nincs rá igazából igény. Igény a tömegre és a "különlegesre" van. Ez utóbbi pont az előbbi miatt és általában túltolt mesterséges megvalósítást jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Valami baja van a tápomnak
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy már régóta hiányzik a rendszerből az F4-es zoomsor, most már meg lesz ez is.
Amúgy váz árakban nincs olyan nagy baj, azok még elviselhetőek valamennyire, de lencséknél kéne egy revízió szerintem.