Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
Lassú Víz #91472 üzenetére
A hosszabb gyutáv, F1.x az állítólagos szebb bokeh, nagyobb kontraszt a háttér/fotóalany között és a gyerek talán nem veszi észre hogy fotózom miatt volna szükséges.
Szobában inkább telefon, minimális kép készül lakáson belül. Max születésnap, karácsony.Néha napján mikor makróval fotózom, 2.8 fölé nem nagyon megyek. Ebből a szempontból az 1.4 tökéletes választás. Évi 1-2 hét, nyaralások alkalmával szoktam késő esti, éjszakai képekkel próbálkozni, arra is jobb az 1.4 gondolom
Viltrox booster nélküli, azt eladtam. Mama canon 10-18-a miatt tartom a másikat. 20-36 számomra tökéletesen elég tájképre. Oly 9-18 nagyobb beruházás lenne, pana 7-14 meg....
Speedfire-t nem zavarnám próba lehetőséggel, elsősorban az idővel állok hadilábon, emiatt szoktam inkább megvenni és gusztustalan módon élni a 14 napos elállásal. Gyorsan lövök 10-20 képet ami éppen jön szembe szerintem nem ugyanaz, mintha az általam megszokott módon próbálom ki.
Vagy, ha nyílik rá lehetőség, pl 220-nál kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest