Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
"...a 4/3-os obik lehetősége viszont nem, alapvetően még mindig méretben kompakt rendszerként szeretném a m43-at."
Ha nincs korábbról olyan obid, akkor érthető. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz a 40-150 f2.8 pro obi, és hogyan viszonyul méretben/súlyban a használtan elég jó áron beszerezhető 50-200-hoz képest. A 12-60 ill. 14-54 + 50-200 még mindig nagyon jó páros ebben a rendszerben. Nagyon szeretem azt az univerzalitást, hogy ezeket is vihetem, de ha csak lemegyek az utcára sétálni, akkor a markolat nélküli vázra rárakom a 17-est, és ott a kicsi, könnyű gép f1.8-as fényerővel.
-
Studi
veterán
Nekem a fogás a szempont ergonómiánál, kevésbé a gombok elhelyezkedése. Utóbbit megszokom, előbbi sokkal kevésbé pótolható. Az 50-200SWD elég emberes darab, erősen orrnehéz lenne vele minden m43 cucc, kell valami, amibe bele lehet kapaszkodni. Az E-M1 markolata viszont sajnos keskeny, ezért nekem nem ad kényelmes fogást. De ez nyilván a 4/3-os nagyobb vázakkal (E-30, E-x) való összehasonlításnál igaz, az m43 rendszeren belül valóban jó az E-M1. De még rendszeren belül is komfortosabban állt a kezemben a G6.
Abszolút bőség zavara van, én meg erősen technofil vagyok, gyűjtögetem a vázakat, ahelyett, hogy használnám őket...

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest