Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
gyapo11
üzenetére
Április óta ipari mennyiségben rendezvényezem, ISO6400 meg ilyenek mellett /200as záridő. Volt amikor félre ment, de ez nem mérvadó több 10ezer expóból. Pár hete este 11kor minimál Hold fényénél Csepel művekben akartam egy sarkot lefotózni, azt már nem mindig akarta 2.8on. Panával meg sem próbáltam ezt semmi nem hozta volna. Érdekes dolog, eléggé pisoogtam, nehéz megfejteni mert T5/OM vonalon többet vártam. Emberek jöttek-mentek több fényben és mégis folyamatosan mellé tudott menni. Persze ilyenkor jön, hogy "érteni kellene hozzá" vagy rendesen beállítani de ezt szerintem ugorjuk át.
Aztán most zasszony közölte, nem vihetek nagy táskát nyaralásra, oszt vakarózom, hogy Pana kit legyen az egy szem gép, vagy FF Sony egy APSC obival. Vagy amit kapok kölcsön. Bár alkupozíciónak jó lehet, hogy egyik helyen megkapta a drágább szállást mert 101 kiskutyás Dizni tematikus
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest