Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
MrChris #104295 üzenetére
Megfelelö objektivvel a G9-cel is sok szep es eles kepet tudtam csinalni, inkabb ugy valaszolnek, hogy könyebb OM1-gyel jo kepet kesziteni es több elvezet hasznalni. Ergonomiailag imadtam a G9-cet de ujra elövenni teljesenen kökorszakinak erzem mar. Borzaszto gyors a rendszer, nagyon szep SOOC szinekkel, mint ahogy lathatod. A PDAF, stacked sensor, ötször annyi focus pont, remek EVF könnyebbe tesznek nagyon sok mindent, kevesebb elrontott kepem, pillanatom van. Most mar inkabb ra merek menni mozgo allatokra peldaul. A többi funkcio, mint a live ND, pro capture, high res shot, starry sky, etc. meg elvezetesebbe teszik a fotozast, ravesz kiserletesekre es tök izgalmas kepeket lehet igy kesziteni.
-
Jahno
veterán
válasz
MrChris #104295 üzenetére
Ja, ja csak azon múlik. Persze jó anyagot csinálni nehéz, de tegnap megint adott volt az alkalom, szervezkedtem aztán városi sztrít meg rendezvény.
Szívtam a szembe nappal rendesen, főleg mert a fényellenzőm is eltörtem, erős hátránnyal indultam. Akkor berakom ide is, mert voltak akik mentek:
Akik vártak:
Akik állak:
Tömeg. amiből életképeket és pillanatokat nehéz lett volna kiemelni:
Fura figurák:
És jómunkások:
Igazából heti szinten alkotok valamit, szombaton persze vakaróztam mert koreai fesztivál volt, az is érdekes lehet és még kajáik is vannak, meg mindenféle kpop fellépők.Pár hete közösen vidéken kirándultunk:
Szóval nálam mindig van valami kavarás.
Ha más nem akkor ilyen napi giccs, hogy a MÜPÁt megpróbáltam volna HÉVvel fotózni, de nem volt hozzá értelmes látószögem, előtte rendesen körbe is kellene járni, minden lámpa összevissza belecsillogott ebbe a vacak obiba, meg persze este kipakoltam a fűre és faszán rám nyitott az automata öntöző, ott volt kis kapkodás meg menekülés. Most pár városi helyszínt megnézek és csinálok egy esti sorozatot:
Ha mást nem, akkor esetleg csíkhúzós autókkal, valami vonat/BKVval, ahogy egyszer M4 fölé kimentem és belekavartam egy repülőt is, mert az poén:
Szóval van minden, csak nem untatom itt ilyenekkel a bandát. Legtöbbhöz csatlakozni is lehet, bár kicsit kezdem megunni a szervezéseket. Nyárra akad pár furább ötletem is, kutya vagy kreatív portrés fotózással :-P
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest