Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Ebben a videóban azt hajtogatják, hogy ez egy OM-1 MkII belső egy retro tokban, amire nem lesz markolat. Közben bagatelizálják a gyengébb EVF-et, az 1 FÉ-kel gyengébb stabilizátoron is kecsesen átlépnek. De dícsérik a fém vázat, azt meg én teszem hozzá, hogy lehet eljutott a menedzserekhez a hír, hogy a kitörő állványmenet nem a legjobb marketing fogás. Végig arról beszélnek, hogy egy hobbi kamera, rövid kis obikkal. Munkára ott az OM-1 igásló. Szívesen elmennék egy tapinapra, ha meg tudom oldani. Kíváncsi vagyok, hogy kézben milyen.
-
Allien
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Jaja, Daniel egy másik figura. Jól elmondja, hogy a design más gyártóknál is megvan. Már, ez a tégla test vonal... Vintage. Ami az árat illeti, az Om-S Magyarországnál például az OM-1 markii egy 10ezerrel olcsóbb. Gondolom, nem véletlenül. De, sajnos, engem nem győztek meg, bár, nagyon vonzó a live nd cuccos az Om-1-ben. De, továbbra is tervezem inkább a G9 mark ii-t...
Például, mpb.com-on van használtan. Csak, sajnos az árfolyam miatt nem annyival olcsóbb... 630-650 körül már inkább itthon újonnan egy kis kedvezménnyel veszem inkább meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest