- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
gyapo11 #103757 üzenetére
Nagyon ritkán vannak aprón, de a 200 eléggé a teteje a GX9-nek. Mondjuk amit te mondasz ahhoz van egy 14-42, kérdés az kinek mennyit ér. Én tavaly 210-ért vettem egy új Pana 20-as obival GX9-et. Talán a váz 140-150-ért volt fent, már nem emlékszem. Láttam azóta is hasonló áron vázakat, de inkább drágábban.
Szerintem az újabb szenzor meg 4k videó nem elhanyagolandó különbség, de lehet nem mindenkinek számít annyit. Persze a 4k videóhoz azért hozzá kell tenni hogy elég szépen croppol. -
yle_greg
aktív tag
válasz
gyapo11 #103757 üzenetére
GX7 nem baratja a Dual IS -nek. Ez sokat tud szamitani szerintem. Valamint a gyartasi datum miatt evekkel fiatalabb gepvazat es elektrinikat kapsz, foleg utobbi ahol szerintem szamit, hogy 5 vagy 10 eves-e a cucc. En a GX9-et vennem, egyebkent van GX7-em es 9-em is. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honda topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest