- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
buherton #40586 üzenetére
A manyup magántulajdon volt.
Elvette vagy nevezd akárminek a magántulajdont az állam? Magánszámlából átment állami számlára? Igen.Ezek után nekem ne mondja senki, hogy bármikor nem veheti el a MÁP+, PMÁPban lévő magántulajdont mindenfajta következmények nélkül. Majd megmagyarázza, hogy Soros. Vagy ld lejjeb a prolinak, hogy elkaszinózták. vagy migráns, vagy pénzügyi válság, vagy ufok.... a proli zabálja miközben elveszik ami az övé
@szabi__memo: Nekem a manyup sok év alatt egyszer volt -os, a 2008as válság idején. Amúgy minden évben vaskosan +t hozott. Azóta is szépen híznak a számlák. Az árfolyamadatok alapján kiszámoltuk, hogy a magánnyugdíjpénztári vagyon bekebelezésének 2011-es lezárása óta, 6 év alatt, 2017 végére átlagosan mintegy 70 százalékkal nőtt azoknak a nyugdíjpénze, akik nem engedtek a zsarolásnak, és kitartottak a pénztári tagság mellett.
Ennyit az elkaszinózásról.A "a pénztárak elkaszinózták az állam PRje volt, hogy mért veszi el. Te is benyaltad. Aki nem annak ott az 5-10-20milliója a számlán. Ha más nincs is befizetés a vége nyugdíjnál elég szép summa lesz. Na aki benyalta az állami PRt annak nem lesz. Aki nem nyalta be az állami PRt annak meg lesz.
Szerintem sokkal jobban jár aki megkapja nyugdíjnál azt az 5-10-20milliót. Lehet tévedek? Na????
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest