- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Örülök, hogy találtál megoldást a problémájára. Kimondottan érdekesnek tartom, hogy egyáltalán kiderült ez a hisztamin intolerancia. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez még dicséretes is, bár sikerült félrekezelniük. Nálam pl. kanyarban sincsenek a diagnózissal, pedig nem egy atomreaktor a bajom, amit elmondtam róla, az alapján tesztek nélkül is ki lehetett volna találni. Kénytelen voltam elkölteni rá egy misit, hogy kiderüljön, aztán most még fél misit szerintem elszórok a kezelésére. Csak azt nem értem, hogy tized annyit keresek, mint ők, és nekem kell rájönnöm meg a pénzem költeni rá, úgy hogy keményen sarcolnak TB támogatással. Valahogy az igazságérzetem nehezen viseli.
A cikk amúgy kimondottan hasznos lenne, ha leírnád a réz dózisát, amit adtál neki. Időnként rápróbálnék, mert rengeteg cinket szedek. Bár azt mondják, hogy pl. egy réz karkötőből kioldódik annyi, amennyi kell.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A családban tapasztalt több eset vezetett ehhez az íráshoz. Szeretném a legeslegelején leszögezni, hogy semmire nem...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest