- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Aktív témák
-
salazol
őstag
he = ha
-
salazol
őstag
Ezen nem veszünk össze. Nekem westeles aranykártyám van, elégedett vagyok a westellel, a vodát meg szidják errefelé. Nekem westel gprs van, de az a fajta, ami he nem lépek fel, nem számol fel semmi díjat. GPRS ONE. Csak vésztartalékból, a vállalkozásom miatt, hogy ha vidéken vagyok, és muszáj, akkor el tudjam olvasni a méljeimet. Szerintem drága, eszembe sincs böngészgetni ennyi pénzért.
De tiszteletben tartom a véleményedet, elhiszem neked, hogy alkalmas a GPRS böngészgetésre meg letöltögetésre is. Visszavonom az előzőket. -
salazol
őstag
Nem érted, mire gondolok.
1. Nem irok alá két évet egy mifelénk rosszul működő telefonos céggel, amikor nemesfémszínű kártyám van egy drágább, de stabil cégnél. Csak az általányos internet miatt próbálkoztam, de láttam hogy átverés. Az is lett.
2. A többi cég sokkal magasabb árakkal csinálja, sokkal jobb is, de szerintem az már üzletember ár. Ha neked ennyivel jobban megy, örülj és ne figyelj a hozzám hasonló csórókra. -
salazol
őstag
Onnan, hogy tele vannak a cikkek a voda áremeléseivel meg mindenféle korlátozásaival. A felhasználók meg panaszkodnak a fórumokon, hogy ilyen lassú meg úgy megszakad. Amikor elkezdték reklámozni, majdnem beugrottam, mert még nem volt ADSL nálunk. Aztán bementem egy voda boltba, ahol közölték hogy nem 1 év, hanem 2 év hűséget kérnek, és már csak 10 hónapig garantálják az árat, meg nem garantálják a 40kbitet, meg hogy nem garantálják hogy mindig működik, meg semmit sem garantálnak. Ha eleve westeles árat szabnak, szerintem még mindig használható lenne.
-
salazol
őstag
A GPRS arra való, hogy pénzes üzletember útközben letöltse méljeit meg a tőzsdeinformációkat a notebookjára. Az árát is erre kell szabni, különben úgy jár a szolgáltató, mint a voda. Most az már semmire sem használható.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest