- Autós kamerák
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Rover623 #2190 üzenetére
Mi bajod van azzal, ha valaki meghirdet valamit fix áron, amit azon alul nem ad el, hanem inkább használja. Én így hirdettem eddig mindent, most is ezt teszem, és eddig mindent el is adtam. Előbb-utóbb jön valaki, akinek megfelel, amúgy pedig nem szart árulnak az emberek PH-n, hanem többnyire a saját használatban lévő eszközeiket, tehát semmi nem dől össze, ha pár hónapig még azt használja. Legfeljebb később vesz nagyobb winyók, jobb vidkártyát... (mellesleg addig azoknak is esik valamit az ára, amíg árulja a meglévőt) Nevetséges összegért pedig nem adják el hirtelen az emberek a dolgaikat, mert akkor már nem éri meg váltani. Most is arról a winyóról írok, amit el a karok adni...
-
válasz
Rover623 #2190 üzenetére
azér linkeltem be a noti árát és ugy próbáltam belőle a proci árát kikövetkeztetni, na de mind1.
Moncsi meg, 10k-ért már 17-es lg flatron lehet venni (sőt láttam már olcsóbban is, igaz nem boltban, de aki ide ír az nyilván nem boltba akar vásárolni), na most viszonyitsd ehhez a mezei compaq monitort. Sztem örülhet ha 7-8k-ért eltudja adni.
mod: pedig ha nem kapkodnád el az eladást ezekkel az alacsony árakkal, drágábban is el tudtad volna őket adni, dehát ez a te dolgod.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Óvodások homokozója
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged