Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Rover623 #2190 üzenetére
Mi bajod van azzal, ha valaki meghirdet valamit fix áron, amit azon alul nem ad el, hanem inkább használja. Én így hirdettem eddig mindent, most is ezt teszem, és eddig mindent el is adtam. Előbb-utóbb jön valaki, akinek megfelel, amúgy pedig nem szart árulnak az emberek PH-n, hanem többnyire a saját használatban lévő eszközeiket, tehát semmi nem dől össze, ha pár hónapig még azt használja. Legfeljebb később vesz nagyobb winyók, jobb vidkártyát... (mellesleg addig azoknak is esik valamit az ára, amíg árulja a meglévőt) Nevetséges összegért pedig nem adják el hirtelen az emberek a dolgaikat, mert akkor már nem éri meg váltani. Most is arról a winyóról írok, amit el a karok adni...
-
LeC
addikt
válasz
Rover623 #2190 üzenetére
azér linkeltem be a noti árát és ugy próbáltam belőle a proci árát kikövetkeztetni, na de mind1.
Moncsi meg, 10k-ért már 17-es lg flatron lehet venni (sőt láttam már olcsóbban is, igaz nem boltban, de aki ide ír az nyilván nem boltba akar vásárolni), na most viszonyitsd ehhez a mezei compaq monitort. Sztem örülhet ha 7-8k-ért eltudja adni.
mod: pedig ha nem kapkodnád el az eladást ezekkel az alacsony árakkal, drágábban is el tudtad volna őket adni, dehát ez a te dolgod.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest