- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Milyen széket vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
Aktív témák
-
Rover623
félisten
mod: pedig ha nem kapkodnád el az eladást ezekkel az alacsony árakkal, drágábban is el tudtad volna őket adni, dehát ez a te dolgod.
Hát igen...az embereknek csak igen kis része tudja leküzdeni magában a mértéktelen bírhatnékot...
Ahogy elnézem az aprókat, itt általában azért adnak el vmit mert egy újabbat, jobbat szeretnének...ugyanitt...
Amit szintén látok: a sajátjukat semmiféleképp nem akarják ''áron alul'' eladni, amit vesznek azt viszont a ''feléből mennyit engedsz'' árfolyamon akarják megkaparintani...gennyes dolgok ezek...
Szóval én inkább elébe megyek a kupeckedésnek és annyiért kínáltam meg a holmikat, hogy ne nagyon legyen esélye senkinek az alkudozásra...
Gonzo: nem rólad van szó...de már soxor láttam olyat, hogy ''akkor inkább nem adom el, beteszem a fiókba...összetöröm...elégetem a kazánban...''...roppant értelmes magatartás, ha nekem nem lehet jó, nehogy má' a másiknak jó legyen...
Plusz: amíg magánember, elviselem...legfeljebb nem állok szóba vele...de a ha véletlen ''civilben'' kereskedő az ilyen köcsög, akkor ő volt az, akinek a boltjában idén is 100.000HUF volt egy GF6800 Ultra...mert a hülyéje annyiért vette és ''nehogy má' odadjam áron alul''...aztán jön vmi még hülyébb (akinek erre van szüksége és megfelel neki) és rásózzák...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Wise (ex-TransferWise)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Így harmonikázhat másodjára a Huawei
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- EA Sports WRC '23
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest