Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz LeC #2191 üzenetére

mod: pedig ha nem kapkodnád el az eladást ezekkel az alacsony árakkal, drágábban is el tudtad volna őket adni, dehát ez a te dolgod.
    Hát igen...az embereknek csak igen kis része tudja leküzdeni magában a mértéktelen bírhatnékot...:P
    Ahogy elnézem az aprókat, itt általában azért adnak el vmit mert egy újabbat, jobbat szeretnének...ugyanitt...
    Amit szintén látok: a sajátjukat semmiféleképp nem akarják ''áron alul'' eladni, amit vesznek azt viszont a ''feléből mennyit engedsz'' árfolyamon akarják megkaparintani...gennyes dolgok ezek...:C
    Szóval én inkább elébe megyek a kupeckedésnek és annyiért kínáltam meg a holmikat, hogy ne nagyon legyen esélye senkinek az alkudozásra...;]

Gonzo: nem rólad van szó...de már soxor láttam olyat, hogy ''akkor inkább nem adom el, beteszem a fiókba...összetöröm...elégetem a kazánban...''...roppant értelmes magatartás, ha nekem nem lehet jó, nehogy má' a másiknak jó legyen...:C
    Plusz: amíg magánember, elviselem...legfeljebb nem állok szóba vele...de a ha véletlen ''civilben'' kereskedő az ilyen köcsög, akkor ő volt az, akinek a boltjában idén is 100.000HUF volt egy GF6800 Ultra...mert a hülyéje annyiért vette és ''nehogy má' odadjam áron alul''...aztán jön vmi még hülyébb (akinek erre van szüksége és megfelel neki:P) és rásózzák...:(

[Szerkesztve]

Aktív témák