Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
True
aktív tag
Mégis mindenhol csak a nagyobbik testvéréről áradoznak (GTX) igaz az nem is AGP-s.
Erröl én is vajmi keveset hallottam/olvastam, viszont még pár honapja tudtam venni ujba és nem is gondolkoztam... A ramot 50k ért vettem használtan 1 fanatictagtol itt a PH-n kb 2 hónapja... Üdv. -
Stylie
aktív tag
Köszönöm a segítséget
Egyébként én is extreme editionra gondoltam de nem...energy-efficient azaz kisebb fogyasztású, mondja az eladó a topikban[link]
Ki lett bannolva az a csávó meg a hirdetés is aki 50% mínusszal kinálta a sok cuccot? (április 1.-jei topik?) Csak azért kérdezem mert én nem találtam vissza sehogy
-
Chaser
legenda
''pl ha vki tud 22k-ért 74gb-s raptort 4év garival, az szóljon mert veszek 100db-ot '' ha 100 dbot veszel, újan 5 év garral tudnék hozni 27k/dbért
De lehet lentebb ugranánk a 22k környékére is, ekkor tételnél már kedvezményt kapok
szerk: húvazzz elnéztema 37 gigás ára ennyi
a 74es újan 39 küvecs
ha most rábólintasz az ajánlatra nagy bajban leszek
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
tényleg LCD-re gondoltam, beütöttem az arukereso.hu, illetve a kiskerarakon is keresgéltem ,miután nem találtam semmit, gondoltam LCD, alapból nem vágom annyira az LCD-ket,gondoltam újjonan kapok 60-70K-ért 19''-eset, akkor használtan kb 50-ért lehet eladni...tényleg sajnálom...mostanátol használom a gogli képkeresőjét is
-
athomi
veterán
Az az MB uATX nem is jelent semmit. A sulinetes gépeknél szokott a dobozra ez így felírva lenni! Valószínűleg a deszka egy ilyen gépből származik. Lehet, hogy ezt a lapot külön komplett konfigokba gyártják. Fő hátrányuk lehet, hogy nincs tuningmenü a bios-ba.
És nem is lesz.
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
Na itt lenne akkor részletesen
MSI K8N Diamond
AMD A64 3500+
AC Freezer64/
Chieftec LBX-01BBB
FSP 550-60PLN táp
2X512MB A-DATA Vitesta(500MHz/1T)
BenQ DW-1655,
Plextor PX-755A
SB Aduigy 2 ZS
MSI NX6600 VTD256E
200GB WD 2000JS
160GB WD 1600JS
A4 Tech-RFKBS-26A
Pinnacle PCTV pro-távirányító nincs
Chiftec Sata alu mobilrack
A házba beépítve mindenhová 5db 92mm-es venti+1db 120mm-es venti előlapi szabályzással ellátva.
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
hát ezekkel a fránya laptop árakkal mindig gondban vagyok - hát én is
le se merem írni, h pont egy évvel ezelőtt mennyi volt
100 körülre gondoltam, de talán nyolcvannal is beérném, száznyolcvannal meg.. ja, azt nem, azt csak a pályán fogom tudni, félgázzal
elmélkedem
mindenesetre köszönöm a becslést -
marsu
veterán
Szia LeC!
Köszi a választ! Gratu az új avatarodhoz
Látom a 400-as WD még megvan... Tőled sem kapkodják el... Elcserélném egy az egyben, de VGA nélkül nem tudnám használni ... Egyébként én is várom már a fizutAnnyi mindent kellene vennem ... Remélem elviszik hamar ezt a jó kis X800XT-t ... 35.000.- pénz már jó lenne a zsebben érte. Lehet én is beneveznék egy GeF. 79xx valamibe ... De az X19xx is vonz... nem tudom, de ha zsebben a pénz, könnyebb
üdv, marsu -
Rover623
félisten
mod: pedig ha nem kapkodnád el az eladást ezekkel az alacsony árakkal, drágábban is el tudtad volna őket adni, dehát ez a te dolgod.
Hát igen...az embereknek csak igen kis része tudja leküzdeni magában a mértéktelen bírhatnékot...
Ahogy elnézem az aprókat, itt általában azért adnak el vmit mert egy újabbat, jobbat szeretnének...ugyanitt...
Amit szintén látok: a sajátjukat semmiféleképp nem akarják ''áron alul'' eladni, amit vesznek azt viszont a ''feléből mennyit engedsz'' árfolyamon akarják megkaparintani...gennyes dolgok ezek...
Szóval én inkább elébe megyek a kupeckedésnek és annyiért kínáltam meg a holmikat, hogy ne nagyon legyen esélye senkinek az alkudozásra...
Gonzo: nem rólad van szó...de már soxor láttam olyat, hogy ''akkor inkább nem adom el, beteszem a fiókba...összetöröm...elégetem a kazánban...''...roppant értelmes magatartás, ha nekem nem lehet jó, nehogy má' a másiknak jó legyen...
Plusz: amíg magánember, elviselem...legfeljebb nem állok szóba vele...de a ha véletlen ''civilben'' kereskedő az ilyen köcsög, akkor ő volt az, akinek a boltjában idén is 100.000HUF volt egy GF6800 Ultra...mert a hülyéje annyiért vette és ''nehogy má' odadjam áron alul''...aztán jön vmi még hülyébb (akinek erre van szüksége és megfelel neki) és rásózzák...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Ha vminek abszolute nem tudod az árát, akkor kicsit fura ha árat mondasz rá...
VGA, CPU...ennél én genyóbb vagyok...
Én bizony csak a nagyker nettó 70-80%-át adnám (és adom) meg érte...gari kérdéses, számlát nem tud adni a PH!-s eladók nagy része...
Viszont ha el kell adni vmit (és tényleg el akarom adni!) akkor ennyiért is kínálom...
Nem sok mindent adtam el itt, de azt általában kevesebb mint 1 napon belül (6600GT PCI-e - 15k - 1-2 óra; 7900GT+VF900 - 55k - 12 óra; XBOX 360 - 80k - 8 óra...mind garos cucc), miközben rakat emberke hetek meg hónapok óta nyammogott a saját hasonló cuccával (kedvenceim: annyiért nem adom, akkor inkább megtartom, bezúzom, stb
)...
Compaq moncsi: a ''fele ár'' közelítés volt..korrekt állapotban lévő csöves monitor 3 hónap garival (hogy kedve is legyen vkinek megvenni) 8-9.000+Á...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Érdekesen árazol...
T2400 proci szerinted a bruttó nagyker ár felét éri...bezzeg az Inno 7600GT pontosan a bruttó nagyker árával egyezik meg...akárcsak a 3GHz-es Prescott proci...vagy a bill+klav...de a monitor már megint csak féláron...
Hogy is van ez?
Elmagyaráznád a dolog logikáját...?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest