Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rufusz

tag

válasz Loha #170 üzenetére

1. a monitorom 1024*768 , 85 Hz-re val állítva, saját magam állítottam be, mert képes voltam rá:) Asszem tehát nálam nem ez lehet a gond, de javíts ki ha tévedek...

2. nálam a dolog fordítva működött, vagyis: elmentem a dokihoz, megvizsgált, az eredményből pedig azt a következtetést vontam le, hogy valszeg a monitortól romlott a szemem, mert az utóbbi időben többet ültem a gép előtt. Ebben meg is erősített a szemész (bár nyilván ő nem érthet egyszerre a szemekhez és a monitorokhoz is :))

3. nincsenek a monitorok sugárzásával kapcsolatos szorongásaim, nem érzek komolyabb félelmet amiatt hogy ''valami sugározza az agyamat''

Tiszteletre méltó hogy kiállsz a crt monitorokért, hiszen ők maguk nem tudnának érvelni. Én a saját esetemet írtam le, hogy romlott a szemem, és meg vagyok győződve hogy a monitorom miatt (illetve amiatt hogy többet ülök a gép előtt).

Azt hiszem ez nem ''pszichológiai ok'', és lécci ne nézz már annyira lámának, mint aki a neki legmegfelelőbb felbontást ne lennék képes beállítani, ezért inkább vesz egy tft-t!

thx

Új hozzászólás Aktív témák