Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fr3ntzen

aktív tag

válasz schawo #50451 üzenetére

Igen a komoly 4k az az ami 4k , ami meg szarabb minősé arra max ráirják , hogy 4k.

Ha valami 4k az 4k nem kevesebb nem több. Akkor most van 4k mérő vagy nincs? Mert szerintem egy 4k tv az 4k-s és lehet egy okostelefon ami tud 4k-t venni,de egy 4k-s tv-n megnezve meg szarabb a minősége.
    Láttam én már kutyán kamiont....
    Akkor most mennyi a zöldség?

Amugy is azt irtad ez qrvajo 4k videot csinal....Akkor mégse csinal qrvajo 4k videot? Vagy a végén mire megvesze és hazaviszed már csak 2k lesz? OMG :Y

(ha kimegyek egy ugyfélhez és aztmondom egy vegyszernek 12 hét a hatástartóssága,akkor annyi a hatástartóssága és vállalom is rá a garanciát. és ha kihiv 8 hét mulva , hogy gond van,akkor nem kezdem el neki mondani, hogy jaaa ez a 12 hét ez másik dimenzioba annyi csak itt meg 6 és nincs garancia).

Igazábol le is szarom a témát ,mert nem én akarok ilyen gépet . A másik, hogy én fényképezőt arra veszek hogy fenykepezzek nem kamerazni.... Arra kamerát kell venni. Ez olyan mint, hogy okostelefonnal lehet fotozgatni, csak köze nincs a rendes fenykepezőkhöz.

[ Szerkesztve ]

PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold

Új hozzászólás Aktív témák