- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sbazsi #18403 üzenetére
No akkor tájékoztattam a gazdasági illetékest és kikötötte, hogy neki jó gép kell.
Na akkor picit emelve az árkategórián 50k környékére sikerül egy magasabb minőségi osztályba ugorni?
Látom speciális akku hívek is vannak jó páran és pozitívak a megnyilvánulások. Hajlok arra, hogy nem kell feltétlen AA akkus készülék. Maradjunk akkor annál, hogy melyik az amelyikért megéri kiadni 50k-t. A felhasználási körülmények változatlanokA nagy kapacitású kártyát is adagoltam, tehát most már végül is mindegy milyen kártyás a készülék, ha úgyis új kártyát kell majd venni
Remélem nem okozok sok gondot a hülyeségeimmel
Köszönöm a türelmeteket
ui. ha +5..10k-ért kategóriával jobb készüléket lehet venni azért írjátok le. Lehet meg tudom győzni a gazdasági felelőst
nehogy már véletlen az 50k-s határösszeg miatt maradjunk le egy jó gépről, ha megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest