Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
öltönyös #15254 üzenetére
Ha van egy bridge géped, és azt is megtartod, akkor a dslr-l karöltve a nyerő páros lehet.
Ha az én ultrakompakt/bridge gépemen a fókuszt manuálissan (pl fókuszgyűrű) tudtam volna állitani, bizony sokkal nyugodtabb lettem volna, és kevésbé éreztem volna szükségét váltani dslr-re. De így utólag is, nagyon nem bántam meg, hogy beszereztem egy dslr-t, mert akkor is jobb, gyorsabb, pontosabb, mint a másik. Ráadásul, a mások által felsorolt "hátrányai" számomra mesterkéltek, illetve, elfogadhatóak voltak, mint a nagyobb súly, és méret, mert nem érdekel. Eddig is vittem a kis gépet, plussz vaku, plussz akksi hegyeket, egy kis táskában. Most 2x akkora a táska, nagyobb a súly, és még se érzem hátrányát, mert tudom, hogy megéri cipelni. Szerintem, ha a kisgépet vittem, akkor már mindegy, hogy fél kilót cipelek, vagy másfelet, mert ezen már nem múlik.
Viszont azon igen, hogy a dslr-l eddig nem nagyon voltak fókuszálási (és sebességi) gondjaim, míg a kicsivel rendszeressen.
A képminőségről meg inkább ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest