Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Ha a tápon csak 1 darab CPU 4 pin-es kábel van, de az alaplapon 8pines aljzat van, akkor menni fog az alaplap rendesen? Vagy venni kell atalakitot?
h61m alaplap
CHIEFTEC GPS-400A8 400W
tápegysegrol van szo. -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Pár napja ajánlottátok ezt a tápot: pure600w
Ma érkezett meg, csilli villi meg minden. De azt nézem hogy, egy kábelen van 2db 6+2pin-es csati. szóval összesen van 4db 6+2pin csatim. Most hogy dugjam a vga-ba (gtx970) Dugjam be ami jön egy kábelen a két csatlakozót? Vagy 1-1kábelről 1-1csatit? Az a van a tápra írva hogy 12v1 32a a 12v2 meg 28a attól félek ha csak egy kábelről dugnám akkor csak 32apmer menne a kártyába? Vagyis lehet nem is megy annyi mert ez valami max érték lehet. Jó hülye vagyok hozzá bocsi. De értitek mire gondolok nem? -
Nyuszo01
tag
válasz
_Atesz #104013 üzenetére
Itt minden kábel harisnyázott, de az ára is durva. supernovag1
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a két táp között ha van egyáltalán? Azt tudom az egyik a 600w Cm az fél moduláris a másik meg fix kábeles gondolom. Nézegetettem a gyártó honlapját, minimális különbséget találtam, pl. kábel hossz.
De a belsejében ugyan úgy jó mind a kettő? Ezekről lenne szó:
pure600wCM
pure600w -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Ami most van:
i7 2700k
16gb ddr3
gtx 970 vga
2ssd es 3hdd
1dvd író 1ventilatór szabályzó és 5db ház venti. Haf 922 házban.
Most egy Chieftec ctg 500w-os tápom van. 2hónapja van gtx 970-en azóta pár óra játék után, mikor nagy csaták vannak, fogja magát a gép kikapcsol majd 3sec múlva magától visszakapcsol és bootol rendesen és megy minden jól. kb. 5-6éves a tápom. Kinéztem párat ezek jók lennének? Jah és szeretnék majd procit húzni.
cps750
smart630w Ez tetszik nekem a legjobban, de félek kicsi lenne.
ctg650w
smart730w itt a nagyobb ha a 630kicsi lenne.
ctg750w
Ezek közül melyik lenne a legjobb? Nekem a thermaltakehez húz a szívem a kinézett miatt. Meg a gari is több.
És azért megtartanám sokáig később új alaplap meg ilyenek. Erősebb vga.
Huhh jó sokat írtam, nekem ezek tetszenek, és árban is oké. De meghalgatok mindent, mert mindig rátok hallgattam és még nem csalódtam. -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Kinéztem 2db tápegységet, és ezek közül melyik lenne a jobb? Az egy modularis a másik nem. Igazából ez nekem nem fő szempont, legyen az a nyertes amelyik megbízhatóbb és jobb. Nekem most egy Chieftech ctg 500w-os tápom van.
i7 2700k proci
gtx 970vga
16gb ram
2ssd és 3hdd
Nah ezek lennének a tápok. ctg750w
a másik meg: cps750w
Köszönöm hogy foglalkoztok velem. -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
A gepem:
Asrock z68 alaplap
Proci i5 2500k
16gb ddr3
Gtx 970g1 gaming vga
1db ssd es 3db hdd
5db haz venti
Es chieftech ctg 500w80pb tapegyseg.
Az lenne a kerdesem szereztem most egy i7 2700k procit, a tapom elbirna az i7-et? Vagy mar azert kene nagyobb?
Semmi nincs huzva.
Ha kene masik tap mit ajanlotok ami olcso max 20k ig? Haf 922es hazam van. En erre a chieftech smart 600w ra gondoltam olcso es elvileg a ctg utodja ha jol olvastam. -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, tapot szeretnek venni. 20ezer ft lenne a hatar. De ha 1-2 ezres plusszba mert az annyival jobb akkor 22.
Asrock z68 alaplap
I5 2500k proci
16gb ram
3db hdd es egy ssd egy dvd iro
5db haz ventillator
Gtx 970es vga
Most egy chieftech ctg 500w 80pb tapom van, de par hete csereltem le a gtx760 at egy 970re es igaz eddig egyszer, de mikor wow-oztam volt egy oriasi csata, sok villodzas minden egyszer csak kikapcsolt a gepem, aztan 3sec mulva ujra bekapcsolt magatol. En tapra gondoltam azert akarnek cserelni.
Koszi elore is a valaszokat. Jaah haf 922 a hazam jo lenne ha fekete lenne a tapegyseg. A modularitas nem fontoss de ha kijonne nem szomorkodnek. Es kesobb elbirjon majd erosebb vga-t is. Sli ben nem gondolkodok. -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, tapot szeretnek venni. 20ezer ft lenne a hatar. De ha 1-2 ezres plusszba mert az annyival jobb akkor 22.
Asrock z68 alaplap
I5 2500k proci
16gb ram
3db hdd es egy ssd egy dvd iro
5db haz ventillator
Gtx 970es vga
Most egy chieftech ctg 500w 80pb tapom van, de par hete csereltem le a gtx760 at egy 970re es igaz eddig egyszer, de mikor wow-oztam volt egy oriasi csata, sok villodzas minden egyszer csak kikapcsolt a gepem, aztan 3sec mulva ujra bekapcsolt magatol. En tapra gondoltam azert akarnek cserelni.
Koszi elore is a valaszokat. Jaah haf 922 a hazam jo lenne ha fekete lenne a tapegyseg. A modularitas nem fontoss de ha kijonne nem szomorkodnek. Es kesobb elbirjon majd erosebb vga-t is. Sli ben nem gondolkodok. -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, csak meg egy kerdes.
Ha olyan htpc-t epitek ami max 30w-ot fogyaszt, es en egy BE QUIET! Pure Power L8 300W tappal hasznalom, lesz baja a tapnak? Vagy az alaplapnak? Hogy ennyire nagyobb? -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Szeretnek epiteni egy netezos, letoltos gepet. Ami 1 heten 4napot megallas nelkul menne.
Az alaplap: ASROCK Q1900-ITX
Memoria: HyperX 8GB Impact Notebook DDR3L 1600MHz
Hdd: WD Red 3TB 5400rpm 64MB De lehet hogy 4Tb-os lesz. Mérlegelem a penzugyi dolgokat.
En ebbe a hazba szeretnem epiteni, COOLERMASTER Elite 130
De itt mar szuksegem van a tanácsotokra, mert ez a gep nagyon keveset fogyasztana, de amit kineztem tapot az is 300w-os BE QUIET! Pure Power L8 300W nem lenne baja a gépnek ha ennyivel nagyobb a tapegyseg? Vagy a tapnak nem lenne baja hogy ennyire minimalisan van használva? Talaltam 200w-os tapokat, de fontoss hogy fekete legyen.
Gondolkoztam olyan megoldason hogy vannak olyan alapapok mint ez ASROCK Q1900DC-ITX Erre kulso tapot kell kotni, es azokbol talaltam 75w-osat vagy 80 mar nem is tudom. De az meg macera, lattam olyan hazakat amiben alapbol van 90w-os tapegyseg, bar amit linkelek nem tetszik ahogy kinez, csak pelda erre: LCPOWER LC-1360II LC90ITX USB 3.0
Szoval 20k korul szánnék a tapegysegre, de ha van jobb otletetek, pl olyan hazio amiben van tap, akkor felmehetunk 33ig mert a CM haziko ára lejon akkor.
Vagy használjam siman a 300w-os tappal aztán jo az ugy? -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni hogy egy ilyen tap: CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W elbirna-e 2db 9800gt-t Sli-ben.
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok, szeretnek kerdezni valamit. Ez van most a gepemben: Asrcok z68 e3. gen.3, egy i5 2500k,
16gb ram, egy gtx 560ti, 2vinyo 1ssd 5db haz ventilator, es egy dvd iro. Most egy ilyen tapom van CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W Szeretnek venni egy uj tapot, mert majd kesobb szeretnek egy 560ti sli-t. En azt halottam hogy ha tul nagy tapom van, es nincs nagy fogyasztas ezt ugy ertem amig csak 1db 560ti lesz benne, akkor az hosszu tavon rossz a tapnak. Ez igaz? Szerintetek addig ne vegyek tapot amig nincs meg a masik kartya?
Ezt a tapot szeretnem megvenni: CORSAIR Enthusiast Series TX850W v2 Szoval akkor a tapomnak lesz valami baja hogy nem hasznalom ki a teljesitmenyenek a nagy reszet? Vagy ez csak butasag? -
Nyuszo01
tag
Ertem, koszonom mindenkinek az infokat.
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok, tanacsot szeretnek kerni. Hamarosan szeretnek venni egy masik gtx560ti oc kartyat, a meglevo melle. Most ami a gepemben van:
Alaplap:Asrock z68 extreme3 gen3
Proci:i5 2500k
4x4gb memoria
1db gigabyte gtx560ti oc vga kartya.
2db vinyo, 1db ssd. Haf 922 haz, amiben van 5db venilator.
Most ezzel a tapegysegel hasznalom:CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W Szoval, szeretnek venni egy nagyobb tapot, ami kesobb elbir 2db 560ti-t vagy esetleg 2db gtx480 vagy valami 560ti-nel erosebb kartyakat. Es szerintetek 30ezer ft-bol kijonne egy ilyen tap?
En ezekre gondoltam, szerintetek jo lenne?
CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W ez 26k
FSP Aurum Gold 700W 27k
CORSAIR Gaming Series GS800W 80+ Bronze 30k
CORSAIR Enthusiast Series TX850W v2 vagy ez tudom ez mar kicsit dragabb 33k, de most akkor ne 3ezer ft-on muljon.
Vagy van jobb otletetek?
Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Fujifilm X
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pici telefon, óriás akksival?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- Corsair RM750i 750W 80 PLUS Gold tápegység
- Corsair HX1000 1000W Moduláris, 80+Platina hatékonyságú és gyakorlatilag hangtalan
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest