-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noby
aktív tag
Sziasztok
Ewga supernova 750gt sorozatról mi a vélemény?
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
noby
aktív tag
Sziasztok! Cooler master tápokat mennyire ajánlottak? 700w
Mpe vagy mve széria whiteMegbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
noby
aktív tag
Seasonic Focus Plus 650 gold ill platinum miben tér el az árát kivéve melyiket érdemes megvenni van kb 7k különbség árban
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
noby
aktív tag
650w moduláris tápokból melyik a legjobb ajánlott vétel a piacon jelenleg 35k ig?
-
noby
aktív tag
befürödtem egy corshair tx650v2 vel.egyszer csak kikapcsolt a gép és már nem indult.azt gondoltam csak a táp ment tönkre 5hónaposan de sajnos nem.kaptam kölcsön egy ctg chieftec tápot ctg 600w 80p.de sajnos az alaplap is kapott.küldhetem a táppal együtt.az lenne a kérdésem szerintetek van rá esély hogy esetleg a vinyót ill a procit is vitte magával?azt sajnos még nem tudtam kipróbálni. iponon vettem előbb olvastam volna el az értékeléseket írtak hideget-meleget de többen panaszkodtak ilyen hibára kikapcsol a gép és már nem kapcsol be többet.bíztam benne van elég védelem de nem úgy tűnik.csak meg szerettem volna ezt osztani veletek gondolja át valaki ha ilyen tápot vesz.
-
noby
aktív tag
válasz #25712384 #36068 üzenetére
köszönöm későbbiekben egy 7970es vga lenne ill +1tb os vínyó.vagy vegyem esetleg a chieftec ctg-600-80p tápot?vagy jobb lenne az 500as aurum gold?és alsó tápos házikóba kellene.
[ Szerkesztve ]
-
noby
aktív tag
fsp aurum gold500w os tápot ajánlanátok a konfigom az adataimnál?kicsit húzva van minden és későbbiekben egy nagyobb kártyát szeretnék.sajnos a corshair 650tx v2ő 5hónap után meghalt így még egyszer nem szeretnék.
-
noby
aktív tag
válasz Jakab66[hun] #30891 üzenetére
CORSAIR tx650v2őt ajánlanám neked brutál teljesítmény és jó hosszú kábelek sőt 25k alatt van egy picivel.Én abszolút nem bántam meg.
-
noby
aktív tag
köszönöm asbee kollega megjött a tx650v2 táp brutal nagyon nagy teljesínyény köszi még egyszer.
-
noby
aktív tag
köszönöm skacok FSP Aurum Gold 600W elgondolkodtam rajta nagyon jókat írnak róla valóban.azt a + pár ezrest lehet megérné.egyébként azt a konfigot látná el ami az adatlapomon van.
-
noby
aktív tag
és gondolom a chieftectől azért jobb választás lenne?
-
noby
aktív tag
értelek és ha úgy kérdezem ,hogy kicsivel 20k alatt hozzá tudnék jutni egy ujjhoz?így már megérné?
-
noby
aktív tag
valaki tudna segíteni? kinéztem egy corsair gs700as tápot érdemes megvenni jó táp?valakinek tapasztalat?
-
noby
aktív tag
sziasztok kinéztem egy corsair gs700as tápot érdemes megvenni jó táp?valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest