-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
cső,
Mennyire számít jó tápnak a CM Real Power M520, úgy kaptam, nemnagyon vagyok otthon a táp témába.
kösziott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Na még 1x,
hátha valaki méltat a válaszra,
cső,
Mennyire számít jó tápnak a CM Real Power M520, úgy kaptam, nemnagyon vagyok otthon a táp témába.
kösziott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Nagyon úgy néz ki hamarosan megadja magát a FSP Epsilon 700 W- os tápom, szóval valami hasonló jó minőségűt keresnék helyette.
Néztem ki 1- 2 tápot
be quiet! Pure Power BQT L8-CM-730W - ha jóltudom Seasonic belsős, de nagyon nem ismerem a márkát, de valószinűleg a minőséges
FSP BLACK POWER 750W , FSP Aurum 700 W -ilyenem van, volt megbízhatónak ismerem,
és egy olcsóbb Cooler Master GX-750W- nemtudom, nemismeremEsetleg valaki tudna jobbat 100 Euro -ig kategóriába 700W körüli teljesítménybe ( nem szempont, h. moduláris ) , akkor megköszönném, h. ha segítene.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Köszi a válszokat, valószinűleg az Aurum marad.
-
-
LackoMester
addikt
cs,
Most már biztosan nem kerülhetem el a tápcserét ( minél hamarabb be kell szereznem ), de viszont most meg nem tudom eldönteni, h. melyiket válasszam. Minél többet filózom rajta egyre rosszabb, a múlthéten már rábólintottam az FSP- re, de most egy cimbi bizonytalanná tett, h.inkább a Corsair- ok közöl válasszak mert minőségesebb. Szerintetek jól döntök, h. ha az Aurumot ( magasabb a hatásfoka ) választom?
Erről volna szó, AURUM CM 750W vagy Corsair TX 750 M, HX 750 M.megköszönném az észrevételeket
-
LackoMester
addikt
cs urak,
végre ott tartok, h. merendelem a tápot, bakker most meg nemtudom melyik legyen FSP 750 Aurum vagy elég lenne a 650- es verzió is . Gondolom elég lenne a kisebb is, de nincs közötte nagy ( alig 20 Euro ) különbség, meg ugye nem 1-2 évre veszem.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Igérem utoljára, melyiket válasszam, FSP 750 Aurum vagy elég lenne a 650- es verzió?adatlapomba a konfig, kb. 20% proci tuning van max.
-
LackoMester
addikt
Nem akarok többkártyás rendszert, de hosszabb időre tervezek vele. Okés akkor marad a 650W. Köszi mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Köszi uraim, akkor marad a 650- es Aurum. Gyengébbet nemnagyon szeretnék.
-
-
LackoMester
addikt
Szerintem kár találgatni, kellene egy mási kép tápról olyan ami jobban árulkodik. Igy elég nehéz megéllapitani.
-
LackoMester
addikt
válasz tornas #30136 üzenetére
Azért vitatnám, h. általánosságba melyik márka a legjobb mert az Enermax Naxn széria, hát inkább hadjuk, ellentétbe a Revolution87+ viszont meg rohadt jó.
A Seasonic tápokat nemismerem, bár volt nálam nemrég pár hétig egy Seasonic X-560 80Plus Gold 560W , az tényleg elég jó volt, bár a 140 Euro- s árat sokaltam érte.
Szerintem és ahogy a teszeket olvasva, az FSP felső kategóriás ( pl. Aurum ) tápjai nagyon paliba vannak az előbb említett márkák felsőkategóriás termékeivel.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
-
LackoMester
addikt
-
LackoMester
addikt
válasz tornas #30206 üzenetére
Vannak olcsó Seasonic tápok is ( SS szériára gondolok ) amik hasonló árban vannak mint az FSP Hexa tápok,de én inkább a Hexat választanám. Viszont a felsőbb kategóriás Seasonic tápok ( Bronz és Gold besorolásúak ) jóval drágábbak mint hasonló tulajdonságú FSP- s konkurencia. Jó tápok a Seasonic- ok, de nemkéne általánosítani, mert az olcsóbbak kevésbé jók, az persze az FSP- re is ( az Enermax- ra is ) vonatkozik. Én úgy látom márkákon belül ( teljesítmény függvényében ), kimondottan tipusokra kéne hagyatkoznunk, h. mi a jó és mi kevésbé.
pl. az előbb említett Corsai AX sorozat ( Seasonic belű ) kimondottan nagyon komoly.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
iArena, nagyon egy népszerű táp, itt a topikban..
-
LackoMester
addikt
válasz alain72 #30319 üzenetére
A felsorolt tápk közül mind a 4 ajánlott kategória, jó tápok, de Corsair AX a legjobb, utánna Enermax, FSP, CM. Bármelyiket választod jól jársz, nekem a linkedben szereplő FSP Aurum 650 CM van, ( ezt kaptam meg a legjobb árban ) teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz tornas #31622 üzenetére
Találtam egy leírást a TX-850- esről ebben ez ( ilyen védelmek ) szerepelnek .
OCP (Over Current Protection )
OVP (Over Voltage Protection )
UVP (Under Voltage Protection )
SCP (Short Circuit Protection )Nálam is képben volt ez ( a 650 -es M verzió ) de végül is olcsóbban lett az Aurum, és inkább azt választottam.
Keksz03
Jó táp mind a 2 típus, a Seasonic 1 ágas, az Aurum 4 ágas, bőven elég volna a konfigod alá, ha nemszámít zsé akkor a Seasonic, ha igen akkor bőven elég az Aurum is, halk táp ez is.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Na megvan a táp a padlásgép projekt- be, egy komoly teljesítményű Asus Delta GPS-300AB 300W.
-
-
LackoMester
addikt
Srácok mennyire okés ez a Seasonic B12 BC- 750 táp , csak ezt tudtam gyorsan venni.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest