- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
válasz
Balathruin #81845 üzenetére
Értem, a seasonic belsőt úgy látom mindenki szereti, vannak még ezen kívül más gyártók amik jók?, amúgy köszi a segítséget
.
-
fasterware
aktív tag
Az Andyson belsős tápok milyenek?, ajánlottak vagy inkább kerülendőek?, úgy általánosságban ?
-
fasterware
aktív tag
válasz
Balathruin #81668 üzenetére
Rendben, Köszi.
Egyébként legszívesebben evga supernova 750B2-t vennék csak az egy év gari az elég gáz, mert ugyebár többet vállal rá az evga csak a kereskedők nem adják meg. -
fasterware
aktív tag
válasz
Balathruin #81666 üzenetére
Bővebben? 20k lenne a táp, vadi új, Ennyire gázos vagy nem lenne elég és inkább egy ágas kellene?
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom használ e valaki közületek fractal design integra r2 750 w tápot, mennyire mondható jó vagy nem ajánlott tápnak ?
Azt tudom, hogy HEC beles és 2 db 12v-os ága van fejenkénti 30A terhelhetőséggel.
Jelenleg evga 500w bronz tápom van, szintén HEC beles, de ennek 1 db 12v-os ága van 40A terhelhetőséggel, én meg vagyok vele elégedve.
Viszont az fx8320-t szeretném feltornázni 4,7 GHz környékére egy hd 7950 társaságában.
4,2 GHz-ig nincs gondom a mostani táppal, de felette mar nem szívesen hajtanak.
Szerintetek elegendő lenne e a fractal táp hozzá? -
fasterware
aktív tag
-
fasterware
aktív tag
Valaki használ Keep Out tápot esetleg ?, mert elég jó az áruk, és nem néznek ki gagyinak, ki gyártja vajon ezeket a tápokat ?
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
A napokban tönkrement a chieftec ctg-500 80 p tápom ( venti pörög, de se kép se hang a gépen ). Persze a 3 éves gar lejárt, 4 év 2 hónapot bírt.
Most, hogy nézegetek jópár tápegységet, azt kérdezném, hogy melyik a jobb megoldás a 12 v - os ágra vonatkoztatva, ha egyetlen ágon adja le a teljesítményt vagy ha 2 db 12 voltos ág van ?
A legnagyobb fogyasztása a gépemnek, akkor volt, amikor AMD FX 8320 + Geforce GTX 275 volt a gépben.
A cpu alul volt feszelve 1,248 v - ra, prime 95 Large FFT' s + gpu caps furry cube alatt a gépem így 441 W - ot evett.
Most ugyanezt a konfigot HD 7770 - nel hasznaltam egy ideje, cpu alulfeszelve ugyanúgy, a fogyasztás 284 W - ra csökkent.
Nemsokára cserélnék vga - t ha minden jól megy, R9 280 - ra, ami ugyebár 250 W tdp - s, így már a cpu - t húznám is, ez által érdekelne a 12 v - os ág fontossága.Nemsokára jövök konkrét tápokkal, hogy melyiket lenne érdemes választani,
a segítséget előre is
.
-
fasterware
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam volna, hogy a Thermaltake Hamburg ennyire nem ajánlott.
Amúgy azért tettem fel a kérdést, mert elgondolkodtam, hogy lecserélem a mostani tápomat ( ctg 500-80p ), elkapott a fekete színű táp feeling, meg persze, hogy thermaltake márkájú.
Akkor marad a mostani, amúgy vígan viszi a GTX 275 - t + FX-8320 ( nem tuningolom, de később 1 erősebb vga - val gondoltam lehet értelme lenne cserélni ).
Még 1 kérdés, hogy a Thermaltake Berlin 630 w is nem ajánlott kategória ?, max még az beleférne a keretbe ha cserélném a tápot. -
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek melyik a jobb tápegység, tuning szempontjából ?, FX-8320 cpu - hoz ?Chieftec ctg 500-80p vagy Thermaltake Hamburg 530 w
A Chieftec - nek 2 db 12 v - os ága van ( mindkettő 20 A - t ad le ) a Thermaltake - nek 1 db 12 v - os ága van és 38 A - t ad le.
Ha jól tudom az 1 db 12 v - os ág jobban ajánlott tuninghoz, de sokkal többet ér ?
a válaszokat
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest