-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Az adatlapomon levo konfiggal elbirna a mostani tapom szerintetek, ha lecserelnem a vga-t gtx470-re, es tuningolnek is? Elore is koszi!
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Egy ujabb kerdes: Szerintetek az adatlapomon levo tap elbirna a konfiggal, ha 2 db gtx 460 768mb-ot pakolnek bele? Es mondjuk 3.6-3.8-ra huznam a procit? Koszonom!
-
alibaba78
őstag
"Ezekkel az ág kiosztásokka nem épp sli-re való a táp."
Pedig raraktak az SLI Certified matricat ezek a majmok. Biztos 7600gs sli-re gondoltak. Kozben neztem egy tesztet, es ott egy core i7 975 3750mhz-en, a 2 vga-val es vmi 430w-ot emlegetnek a vegen. Szerinted kamu? Mondjuk nem esem ketsegbe, ha nem megy, mert van itthon egy x3 booster, csak nem akartam atkabelezni most a gepet.
Hulye kerdes: Modularis tapnal mindegy, hogy melyik kabelt, melyik kivezetesre dugom a tapon? Nem a pci-e kabelre gondolok, hanem az molex-sata kabelekre. Lehet ugye, vga menne a molexre.
-
alibaba78
őstag
Hackelt driverrel meg lehet oldani, hogy menjen, es mivel csak atmeneti megoldas (Vagy veszek egy sli kepes, jobb lapot karacsony elott, vagy komplett i7 csere), ezert megelegszem, ha x16, x4-ben hozza a gtx 470 eredmenyeit.
Ugyan meg nem dontottem 100%-ra, hogy 1db 5870, vagy ez a 2 kartya, mert arban ugyanott van, de meg szerettem volna tudni, lehetseges-e?! Koszonom a segitseget neked is, meg Adamnak is!
-
alibaba78
őstag
Meg nem teljesen tiszta szamomra, de ha kicsit rafekszem, biztosan menni fog.
Egyelore elegedetlen vagyok a 470 teljesitmenyevel. Tobbet vartam tole. Valoszinuleg driver gondokkal kuzd, de nem olyan surun kapunk uj drivereket, hogy megerje varni (3 honap). Most jon ki egy uj, arra kivancsi leszek, bar a beta nem gyozott meg.
-
alibaba78
őstag
Tisztelettel, nemi tanacsra lenne szuksegem. Az adatlapomon levo konfig melle szeretnem a tapokat cserelni, mert a booster nagyon hangos, az ocz meg onmagaban keves. Ezeket neztem ki, ami meg elfogadhato arban van szamomra. Kernem szepen a velemenyeteket! Koszonom!
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Mennyire nem ajanlott egy coolermaster gx750, egy silent pro gold 700-assal szemben? Elore is koszi!
-
alibaba78
őstag
Tiszteletem a taposoknak!
Egy vitat lezarando, gtx 480 sli oc-hez, huzott i7-tel szeretnek tapajanlast kerni! Elore is koszonom!
-
alibaba78
őstag
válasz 3.Aragorn #21984 üzenetére
Akkor pontositok. Nem akarok venni semmit. Adott egy konfiguracio. Huzott i7 3.8-4ghz + gtx 480 sli oc. Milyen tapot ajanlanal ehhez.
Az en allitasom szerint egy minosegi 700w-os tap keves a 2 vga-hoz huzva + a procihoz, mas szerint pedig siman eleg. Szeretnem megtudni, hogy hulyeseget mondtam, vagy valoban keves? Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest