Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
Aktív témák
-
ló úr
őstag
Sziasztok
OCZ 600W StealthXStream
Erről a tápról mi a véleményetek???
-
ló úr
őstag
válasz
montice #17015 üzenetére
Ember,Kodegány táppal felszerelt kodegány házat ne vegyél!!! a 400w os kodegány az kb. egy 100w ot tud leadni
nagyon vesélyes a gépekre nézve,a házaik sem minőségiek éppen. A colorsit meg majdnem colorshit,aminek a nevében a sz@r majdnem jelen van minek vennél olyat??? Nekem is ilyen házat adtak a többi cuccomhoz,holott mondtam nekem Cooler MAster Elite kell,de nem,ilyet adtak,Colosit-et,háth nemtom,nemjó a szwerelhetősége meg semmi,nincs jó tulajdonsága!! Szal fogadd meg a tanácsait ezeknek az embereknek akik itt írnak neked!!
Az a 400w os kodegány sokkal gyengébb mint a 350w os FSP PNF,ezt hidd el!
15 ezerből meg kijön bőven egy FSP táp,és egy jó kis ház,nézdd meg ezt a Cooler Master Elite házat,nekem ez nagyon bejött és 8k alatt van az iponban! Jó ház,minőségi,jó a szellőzése,mi kell még? Olcsó is,és szép fekete!! -
ló úr
őstag
Sziasztok
OCZ tápokról vmi vélemény??
-
ló úr
őstag
Császtok
Nekem lenne egy kérdésem!
Leírom a Konfigom:
Asus P5B lap
2*1Gb RAM
Sata2 Samsung 250GB,Sata2 Maxtor 160GB
Sony Nec Optiarc ODD
nVidia 9600GT 512MB
C2D E 4500 @ 3 GHZ-Cooler Master Hyper TX 2
Gigabyte Superb 460WKérdésem akövetkező,a tápom elbírna e ezzel a konfiggal egy HD 4870 et? Későbbiekben lenne lapcsere,egy p45-ös Chipsetű gigabytera gondoltam,és egy új proci is lenne egy E 8400 as C2D,esetlegesen így is elbírná a dolgokat?,Proci tuning lenne mindenképpen az E8400 esetében is.
-
ló úr
őstag
válasz
Szten Márs #14559 üzenetére
Jaja,énis most olvasom,mondjuk még csak a saját fejlesztéseikről találtam adatokat,de szerintem eléggé megbízható tápok
-
ló úr
őstag
válasz
BloodyEddie #14550 üzenetére
Gigabyte Superb 460W kb. 8k
FSP béllel,nagyon jó táp és halk,és olcsó )
-
-
ló úr
őstag
Igen halk,volt szerencsém találkozni ilyen 460W os gigabyte Superb-el,és alig hallani,gyakorlatilag semmi hangja nincs,a proci hűtésed lesz olyan hangos mint a tápod ha nem hangosabb,szal a tápnak alig van kicsike hangja
és 460W os,későbbiekben erősebb géphez is mnegfelelő lesz,vagy ha tuningolni akarsz!!
-
ló úr
őstag
válasz
Hukkle #14418 üzenetére
Ilyen erővel akkor ne vegyél tápot,meg semmit,mert bármiben lehet hibás darab... a Cooler Master meg mindíg is jó cuccokat csinált,megbízható márka,most kifogtál 1000 ből 1 et. De ezt már áttárgyaltuk kicsit visszább,hogy Corsair is romlott már el nem 1 embernek,meg lőtt már szét videókarit is meg ilyenek,szal az sem egy életbiztosítás mint ahogy semmisem amit emberek terveznek meg. nekem is döglött már be Western Digital winyóm,mégse mondom,hogy egy sz*r,mert egyáltalán nem az,csak kifogtam egy hibás darabot ennyi.
-
ló úr
őstag
válasz
Klemens #14382 üzenetére
Háth elég kaki dolog ez. Az a para,hogy PNF ek helyett sokszor már csak ezt a CRG-s ipari hulladékot hozzák,és már sok helyen nincs PNF. Nah most 6k ból nehéz lesz normális tápot venned sajnos. :S Ha lenne vagy 8k-akkor tudnék ajánlani egy fincsi kis Gigabyte Superbet,de így sajna nemtom mit tudnál a pénzedért venni ami nem lövi szét a géped záros határidőn belül :S
-
ló úr
őstag
Kispál és a Borz : Emese (a Lusta Kígyó Gyógyszertárban)
1. Emese jött és megállt
A gyógyszertárba' és arra várt,
Hogy a tudomány
Leszállítsa azt a szert,
Amitől jobban lesz és várta
Egész nap, bedagadt a lába,
És késő lett és
A 'vény nélkül' ablakból
Kihajolt egy férfi és mondani kezdte,
Hogy 'Emese!', de ő közbeszólt erre, hogy
-Én csak egy gyógyszerre várok,
Hogy itt ne fújjon az a rossz szél.
És a fejére mutat, az ujján lángok
Pattognak és csodát látott
Az egész Lusta Kígyó Gyógyszertár,
Mert olyan szél lett, hogy a lángot
Elfújta és aztán rángott
Az arca, míg az ajtóig kísérték.2. ||: Emese, most már indul a buszod,
Menj haza szépen,
Látszik, hogy tudod,
Hogy meg vagy bolondulva,
S holnap ne gyere újra,
Ne gyere újra! :|| -
ló úr
őstag
Nem önérdek ez tény,de azt mondom,hogy lehet egy táp csillivilli ha Kodegány,meg lehet utolsó csúnyaság is ha Enermax.,vagy FSP stb. Szal tápoknál van az a dolog szerintem hogy nem a külső hanem a minőség a lényeg. Igen a Giga Superb tényleg egy aludoboz kinézetű vmi egy 12 centis ventivel az alján,de jó a minősége,halk,és megbízható
-
ló úr
őstag
Gyártási hiba lehet bármiben gyakorlatilag. Szal semelyik táp sem életbiztosítás teljesen. De azért egy Enermax,Corsair,FSP,Chieftec tápra szívesen bízok bármilyen gépet,mégha 1000 ből 1 hibás is lehet
-
ló úr
őstag
1 gyors kérdés!! Ha jól olvatsam már akkor a Gigabyte Superb 460W os tápban FSP bél van ugye? És jó fajta táp ebből kifolyólag?. Egyik haveromat érdekelné,mivel sok zséje nem maradt tápra,de nem akarna rosszat venni,és az lenne a lénygeg,hogy egy ilyen táp elbír e egy q6600 ast? 4 giga rammal,2 winyóval,egy asus lappal,és 1 dvd íróval, és egy 9600 GT vel? A proci nem lesz tuningolva szal nem kell tuninghoz való táp!!
Válaszokat előlre is köszi
-
ló úr
őstag
Igen azé normálra gondoltam,átlagos rendszerre. Mivel az átlagnak vagy 2 magos rendszere van vagy még az sem. És az a 2 db. 9800GTX annyiba kerül mint amiből sokan gépet építenek,szal azé mondtam átlagosat. Am. igen a 250W al sokat is mondtam
Igen egy 600W körüli táp ami minőségi bőven elviszi a rendszerét!! -
ló úr
őstag
Imi figy már ,olvastad te a dolgokat itt? Nem pont olyan ajánlgatunk ami éppen elbírja,hanem ami bőven elbírja a dolgokat,és egy esetleges tunin,vagy bővítés esetén is jólesz. És ha már itt tartunk a normál 2 magos rendszerekhez szinte az összeshez elég a 400-450W os táp,sőt sokhoz még a 350W os is bőven,mivel nem fogyasztanak sokat a dolgok. ' Normális nem agyontuningolt 2 magos rendszer átlagos fogyasztása olyan 250W de mind1. Szal ezekhez elég a 350W os is bőven. Persze énis minőségi tápokról beszélek!! És igazából neked sem kell 1000W os atomerőművet venni,mikor egy 550W os is elviszi a gépedet amit most akarsz összerakni. De ha már megvannak az igények akkor igen a fentebb emltett Corsair bőven sok oda!! Nah csask ennyit akartam
-
ló úr
őstag
Cooler Master Hyper TX II vel jó vásárt csináltam?
tom nem teljesen idevaló
-
ló úr
őstag
Thermaltake tápokról vélemény???
-
ló úr
őstag
válasz
Szten Márs #13997 üzenetére
Értem,és köszönöm szépen!! Akkor FSP lesz megvéve. Bár most nézem,hogy FSP BSII is csak 13, 3k-t még talán kizzadok,majd max szűkölködök utána
Azért mindenesetre köszike a válaszokat!!!
-
ló úr
őstag
válasz
Szten Márs #13995 üzenetére
"A Kultúra várost épít" volt ilyen pályázat is. Nah jó félre a tréfával,ok nem bamegolok! Csak kb. van 20 percem,utána megyek és a másik gépembe is veszek 1 tápot. Nah most van rá max 10K-m amiből ha minőséget akarok venni akkor Csifi vagy FSP amit miskolcon könnyen gyorsan be tudok szerezni! Ezért érdeklődtem hogy melyik a jobb azo9nos árkategóriában mondjuk. Jó tom a csifi drágább picit,de nem számít azért kérdeztem melyik a jobb? fentebb említettem énis 2 modellt,és nincs időm most a keresgélésre és bocs ha megsértettelek!!!
-
ló úr
őstag
válasz
Szten Márs #13992 üzenetére
ba**meg azért mondtam,hogy alapmodell. Nem BS,BSII,meg ilyenek FSP ből,meg nem ZEN,hanem az alap FSP PNF 400W os mondjuk ha ennyire ragaszkodsz a dolgokhoz! Vagy pedig egy 400 as Csifi?? Így megfelelő a kérdés?
-
ló úr
őstag
Csak a márka szempontjából érdekel,hogy az alapmodellek közülmelyik a jobb?Meg a hangszint, hogy melyik a halkabb, a többivel tisztában vagyok!!
Tudom,hogy egy 400W os elég a gépembe!!
-
ló úr
őstag
Szerintetek Chieftec vagy FSP???
-
ló úr
őstag
válasz
South Velen #13787 üzenetére
Háth 8200 ft miskolcon a 400W os PNF,a BS II pedig 13200ft.
-
ló úr
őstag
sziasztok,lenne nekem 1 olyan kérdésem,hogy egy FSP PNF 400w os táp,mennyivel gagyibb egy FSP Bluestrom II 400w os tápnál? Miben más,miben tud többet a Bluestorm II? Miért kerül 5k val többe?
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Nekem 1 olyan kérdésem lenne,hogy melyik tápot ajánlanátok jobban. Árban ugyanannyiért megtudom őket szerezni,szal nem az a lényeg,hanem melyik a jobb?
400W os FSP Bluestorm II,vagy egy 400W os Enermax Liberty?
Válaszaitokat előlre is köszi ! -
ló úr
őstag
válasz
gyáliSanyi #13674 üzenetére
Semmit nem kell állítanod,megveszed az új tápot,az alaplapodra adottak, hogy miket hova kell dugni,aztán csak rádugod a többi eszközre is a csatikat és ennyi.Bekapcsolod a géped,és hurrá
-
-
ló úr
őstag
válasz
cowboy_bebop #13641 üzenetére
Háth igen,csak az a para ezzel,hogy már újan is megkapod 15990 ért,szal a 15k hasznltan nem éri meg!
-
ló úr
őstag
Skizz ezt kaptam olcsón,garival.Jó áron voltak legalább 2k val a Kingmax alatt jutottam hozzá,és nekem centire ki volt számolva a pénzem,szal ezt tudtam a ramokból kihozni.
És szerintem egy ilyen yukimukioto márkájú szarhoz képest nem rossz a samsung ram
Ez van majd amint lesz zsém és komolyabb tuningba akarok kezdeni akkor majd lecserélem Corsair ramokra,mert az lesz bele szánva a configomba.és majd veszek hozzá vmi jó kis tápot. De ez még jó pár hónap de az éven meg lesz oldva.Csak vmiből nyaralni is el kell jutni,és mindenre nem elég a havi 70 es fizu
Szal nem azt kérdeztem,hogy milyen a samsung ramom,tom hogy nem a lgjobb,pláne nem tuningra,de ez van. Azért köszi a válaszokat...
-
ló úr
őstag
Köszönöm.. Az meg hogy nem ide tartozik azt tudom,csak egy hirtelen ötlet volt hogy megkérdem ezt is tőletek...Remélem nem baj!!
-
ló úr
őstag
Még 1 kérdés az Arktic Cooling procihűtésekről mi a véleményetek?
Elég jók,elég halkak?
-
ló úr
őstag
Srácok lenne nekem 1 kérdésem.350W os Chieftec tápom van és szeretném tuningolni a procimat olyan 3 GHZ-re. El fogja bírni a táp?
Config.
C2D E 4500 2200 Mhz (alap órajelen)
Asus P5B
2*1GB Samsung 800Mhz
Samsung 250 GB sata2
Sony-NEC Optiarc DVD RW
GAINWARD 9600 GT 512 MB
+1 ház venti.
+firewire kártya -
ló úr
őstag
válasz
Szten Márs #13227 üzenetére
Köszi szépen a választ,háth igen végülis a Corsair még olcsóbb is kicsivel mint az Enermax,vagy 1500ft ot spórolok rajta.Mindenki isteníti azt a tápot csak nem lehet fos
Az új Enermaxok gondolom elég drágák,szal lehet maradok akkor Corsairnál,bár még mindíg ottvan az bennem ,hogy mindenképpen Enermaxot akartam venni
de kb. 17K-m van rá
Abból meg nemtom kijön e
-
ló úr
őstag
Enermax 400W Liberty ELT400AWT Moduláris
Erről a tápról mi a véleményetek? mennyire halk,mennyire jó Most egy Chieftec 350w os tápom van és le szeretném cserélni,ez halkabb lenne? Mennyire jófajta táp? -
ló úr
őstag
Köszönöm,akkor ok
-
ló úr
őstag
Szerintetek haveromnak el fogja bírni egy 350W os Chieftec táp a gépét amit venni akar?
Config:
CPU: C2D E 4500- 2200 Mhz, Kis tuning esetleg későbbiekben
2*1 GB Samsung DDR II 800 Mhz
Asus P5b lap
250 GB Samsung SATA 2 HDD, későbbiekben tervez még 1 ilyen HDD-t beszerezni
NEC 7200 DVD RW
nVidia 9600 GT 512 MB
Firewire kártya -
ló úr
őstag
válasz
Blood Mage #12559 üzenetére
Nekem egy 550 W os Chieftec tápom van és szerintem nem olyan hangos,teljesen átlagosnak mondanám !!
De ez az én véleményem!!
-
ló úr
őstag
Érdekel vkit egy 350 W-os Chieftec táp? kb. 2 hetet volt használva,doboz,gari minden megvan!!!! 5000 ft ért bárki elviheti.!!
-
ló úr
őstag
Mért,az 550 es Chieftec olyan szar?
-
ló úr
őstag
Jah am. mellesleg nem érdekel vkit egy 2 hetes alig használt 350W-os Chieftech táp? 5 ezerért eladó. Gari,doboz,minden megvan hozzá,azért adom el mert szereztem egy 550W os Chieftechet és erre így nincs szükségem!!Ha vki érdekel írjon!!
-
ló úr
őstag
Nézdd szerintem ez elég halk,most vonatkoztassunk el attól hogy kinek mi a hangos és mi a halk!! Mindenkinek más és más a véleménye ezekről!! Szerintem ez elég halk,és nyugisan tudok aludni is mellette éjszaka,pedig minden mkis szar zajra felébredek áéltalában,szal nekem bevállt!!
-
ló úr
őstag
válasz
old gray #12395 üzenetére
Corsair tápja van egyik havweromnak,most vette,csak ő 550W osat vett belőle,az egész jó,se nem halk,se nem nagyon hangos,pont az a kategória amire azt mondod hogy jó
FSP vel kapcsban szintén nincs személyes tapasztalatom,csak haver által tudok arról is beszélni,az is egy egész halk tápegység,de ez szerintem darabonként változó -
ló úr
őstag
válasz
old gray #12393 üzenetére
Háth nézdd,a Corsair mindenféle képpen egy jobb táp,de nem biztos hogy halkabb is lesz. MIvel nagyobb jóval a teljesítménye,jobb hűtés is kell neki,és ezért lehet nem lesz semmivel halkabb,sőt még lehet hangosabb is lesz egy kicsit!! Én tegnap szereztem egy 550w os Chieftech-et,nah ez egész halk cuccos,szal lehet neked is szerencséd lesz
-
ló úr
őstag
Vááááá Mercury??? Háth attól féljél is
Az nem táp,az vmi román vendégmunkások szabadidős tevékenységének alkotása
-
ló úr
őstag
Rá van dugva a karira a csatlakozó,és úgyis ugynazt a szöveget löki,teljesen jól van minden összerakva,játékoknál nem lassú,meg hozza azt amit kell a gép,de idegesít,hogy miért írja ki ezt a hibajelenséget?
-
ló úr
őstag
Nenne még 1 kérdésem!!
Egy 350w-os Chieftech tápom van most és a VGA-m drivere folyamatosan szövegel minden beindításkor,hogy nem kap elég áramot. Szerintetek is kevés a 350w os táp a gépembe?
Leírom a configomat:
CPU: Core 2 E4500
Alaplap: Asus P5B
Winyó: Samsung 250 GB SATA2
DVD író: Sony NEC Optiarc Satás
VGA: Gainward nVidia 9600GT 512 MB -
ló úr
őstag
Sziasztok,nekem 1 olyan kérdésem lenne,hog az Akyga tápegységekről mit tudtok? mennyire jók,mennyire megbízhatóak?Előlre is köszönöm!!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Star Trek
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest