- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Böcce
csendes tag
Sziasztok!
Hon szeretett Redmi Note 3-asom kezdi megadni magat, ugyhogy itt az ideje uj telefon utan neznem
A legfontosabb szempont az ar-ertek arany lenne, illetve legalabb egy masfel evig tartson ki (a mostani is kb addig birta, de tudom mennyire nem lehet erre epiteni)
Felhasznalas szempontjabol semmi extra nem lenne, teljesen hetkoznapi felhasznalas, zenehallgatas (szoval jack-csatlakozo mindenkeppen)
Custom Rom tamogatas eleg nagy plusz pont lenne, illetve a tobbszinu ertesito LED, bar ahogy lattam, errol leszoktak a gyartok
Hasznalt es uj telo is siman jatszhatArban ugy 65-70000 Ft korul szeretnek maradni
elore is koszi a segitseget
-
Böcce
csendes tag
Sziasztok!
Hon szeretett Redmi Note 3-asom kezdi megadni magat, ugyhogy itt az ideje uj telefon utan neznem
A legfontosabb szempont az ar-ertek arany lenne, illetve legalabb egy masfel evig tartson ki (a mostani is kb addig birta, de tudom mennyire nem lehet erre epiteni)
Felhasznalas szempontjabol semmi extra nem lenne, teljesen hetkoznapi felhasznalas, zenehallgatas (szoval jack-csatlakozo mindenkeppen)
A Redmi-n ugye MIUI-t hasznaltam, szoval nem odzkodok tole
Custom Rom tamogatas eleg nagy plusz pont lenne, illetve a tobbszinu ertesito LED, bar ahogy lattam, errol leszoktak a gyartokArban ugy 65000 Ft korul szeretnek maradni
elore is koszi a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- Bundle topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest