Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
s4tch
veterán
válasz
KaiotEch #58780 üzenetére
Szerintem vagy edigital annyiért, vagy megrendeled magad, jóval olcsóbban. A xiaomishop számomra nulla hozzáadott értéket képvisel, akármilyen készségesek és jó a hírük. Egyszerűen a "behozza helyettem Kínából, majd vész esetén visszaküldi helyettem Kínába" üzleti modell számomra értéktelen.
-
s4tch
veterán
válasz
KaiotEch #58766 üzenetére
Én hasonló helyzetben (mellétéve a One M7-et) a Mi3-at választottam, mégpedig a következők miatt:
- ár
- hibátlan szoftveres háttér, ami egy otthoni Hongmin már előtte hónapokat bizonyított
- gyári MIUI
- unibody ház
- az LG-nek gagyi a hátlapja, egyszerűen nem hiszem el róla, hogy ki fogja bírni 2 évig
- a HTC-nél erősebb hardverEgyébként a G2 is kiváló választás, pl. jobb a kamerája, és tényleg kompaktabb a ház, de mást nem különösebben tudok felhozni a G2 mellett. A HTC meg hiába áll közel a tökéletes felhasználói élményhez, egyszerűen drága. (Ha a Mi3 mellett döntesz, akkor edigital felé menj, ott hivatalos hazai garancia jár a telefonhoz, míg a xiaomishop egyszerűen átvállalja a kínai postázást.)
-
w333
félisten
válasz
KaiotEch #58766 üzenetére
Garancia miatt én az LG G2 -t mondanám, és igen létezik rá hivatalos MiUi ha kell, semmi bajom a Mi3 -al csak szerintem túl kocka és nagyon nagy (kicsit Xperia Z beütése van) ezen kívül kisebb a kijelző viszont nagyobb a készülékház ...
Én biztosan megvárnám a Mi4 -t
persze ha sürgős akkor G2 !
-
mtcob
senior tag
válasz
KaiotEch #44941 üzenetére
Bár a defy az volt, az Xperiák nem ütésállóak
Víz- és porállóak, az ütésállóság már csak az üveg elő- és hátlap miatt sem logikus, strapabíró üveg ellenére sem ..
Hát szoftveresen erősebb a G2, ez tény, a Sony féle android nem annyira testreszabható, és jóval kevesebb dolgot tud (pl a QSlide,QuickMemo egész hasznos kis feature a G2 esetében)...
Én biztosan a G2-t venném, de nálam nem szempont a bővíthetőség és a vízállóság, most is jól megvagyok 16GB-on -
mtcob
senior tag
válasz
KaiotEch #44937 üzenetére
Z1-el szemben inkább ajánlott a sokkal jobb kijelző és szoftver miatt....a Z1 Compact pedig a mérete miatt lehet ajánlott, ha kissebbet keresel....
Összességében a G2-t venném, szoftveresen sokkal jobb mint a sony-k és nekem a majdnem káva nélküli dizájn is jobban bejön -
-
w333
félisten
válasz
KaiotEch #18757 üzenetére
Defy után én is ugyan így voltam vele hogy csak ip67 telefon kell, így rögtön meg is vettem az Xperia Go-t és hát mit is mondjak, hatalmas csalódás volt, nem a telefon vagy a kijelző mert még azzal megbírtam volna barátkozni, hanem az egész rendszer, így elajándékoztam párom-nak Blade 1 után neki bőven elég
Szerintem nézz valami normális erős telefont, és vegyél rá valami erős tokot
-
borg315
aktív tag
válasz
KaiotEch #18661 üzenetére
Én épp most váltottam Defy+-ról, végignéztem, sajnos nem találtam méltó utódot. Le kell így mondani a hátsó zsebben hordásról és kompakt méretről sajnos. Én végül Galaxy S2-est vettem (és le kellett mondanom az állapotjelző LED-ről is).
Ha még nem rootoltad/CM-ezted a Defyt, érdemes megtenni, ha ráoptimalizálsz szabad memóriára, nagy a különbség a stockhoz képest.Update: van Samsungéknál olyan hogy Xcover 2 ami robusztusabb, de sajnos batár nagy és csúnya is szerintem. Ha érdekel, én ezeket néztem: e!
-
tresh
veterán
válasz
KaiotEch #17460 üzenetére
Akkor türelem
Ott lenne a Z de az drága az sw se az igazi rajta és a kijelzője se fényűző annyiért..ha nem kell az ip akkor S2 én is azt használom már jó ideje eddig ő bírja a legtovább nálam
johnny82: Edvönsz és arra lesz jb / van
(#17463) KaiotEch: azért az ace vs s2 makó és jeruzselem kategória
1000x minőségibb cucc az s2 kinézet fogás minden terén tapizd meg tuti be fog jönni
(#17466) edem96 : azt írta mikro gyártótól nem vesz telót ahogy én se
-
Švejk
őstag
válasz
KaiotEch #17429 üzenetére
Galaxy SII. Remek telefon, és kb 80 körül van. Vagy ha találsz ennyiért LG Optimus 4X-et, még jobb.
Simtu Jó döntés! Csak találj normális állapotút, nehogy egy letiltott, karcos darabba szaladj bele. Ennyiért mennek a Live with Walkmanek is, azokat is érdemes megnézned, személyes tapasztalat, zseniális telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest