- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Ajánlatom nincs,azt a mesterekre bízom,de itt egy teszt.
Én is szemeztem vele,de manapság,szerintem ne add 64 bites S.O.C. alá.Már inkább a 2 közül a Lenovo S60,bár nem tudom van-e róla tapasztalat.
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. Az Asus Zenfone2-re vártam, viszont meglátva az árakat, inkább alább adom az igényeimet.
Gondolkodtam a Lenovo A806-on és az S60-on is. Lassan már odáig jutok, hogy ezekről is leteszek és még olcsóbb árban nézegetnék.- Árkategória:
30-40 eFt
- Használt vagy új:
új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra tervezem, természetesn best-buy,
- Mire használnád?
telefonálás, fotózás, zenehallgatás, e-mailezés, gps, mobil netezés alap szinten, ha valaminek gyorsan utána kell nézni... A fotó jó minősége és nagy felbontása fontos lenne, ja és vaku mindenképpen legyen rajta, mert néha zegzugos sötét helyeken kell fotókat csinálnom közelről, készülék adattáblákról, amiknek olvashatóknak kell lenniük...Köszönöm
-
Shingen
addikt
Elephone P3000S 3Gb verzióról vkinek véleménye?
Nem találok róla pontos specifikációt.Pont beleférne a 70 keretembe vagy P8 Lite 80 ropi, de arra 2év gari van az edigitalnál?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Minimum 5,5"-ben van jobb alternativa a Meizu m1 notenal? Max. 80e Ft.
Esetleg vmi bestbuy efelett valamivel? -
válasz
dodopek #77041 üzenetére
Én az LG-t vagy a Sonyt venném.
A Sonynak jobb a kijelzője, akkumulátora, az LG kompaktabb méretű, alapból frissebb droiddal kapod.Az LG-ről nem találok a GSMArena oldalán tesztet, így nem tudom összevetni a másik kettővel a kamerát, de az LG-k nem szoktak ezen elvérezni, ellenben az E4G a Samsunggal összevetve gyengébb képet készít. Szerintem a kamerát figyelembe véve az LG lehet a befutó. Esetleg a Samsung.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
A következő telefonok közül kellene választani egy ismerősömnek, legfontosabb szempont a fényképező része, és persze általánosságban is érdekelne, hogy melyik jobb.
-LG Leon
- Samsung Galaxy Core Prime
- Sony Xperia E4G
Köszi! -
Üdv!
Olyan telót keresek amire már kijött a Lollipop és lehetőleg 5.1.1 is érkezik rá. Unom már, hogy 4.4.2-n ragadtam pedig fél éves a mostani telóm. Esetleg annyi még, hogy legyen 2GB memória minimum, árban mindegy.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Véleményetek szerint lenne előrelépés a mostani LG G2 32gb-ot lecserélni egy Honor 6-ra.
Másfél éves az LG, de hibátlan...
A Honor 6 jobb esetleg vagy hozza ugyan azt a színvonalat ?
Kamera ? üzemidő ? Zenehalgatás minősége ?
Van aki váltott már ilyen irányban ?Laca
-
Grass
aktív tag
Sziasztok.
Telefonvásárlás előtt állok és kikérném a témában nálam okosabbak véleményét.
- Árkategória. 40.000 Ft környéke. (mehet kicsit följebb is ha ott van az aktuális bestbuy)
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? Semmiképp sem szolgáltatónál. Egyébként ahol a legolcsóbb, akár az ebay-en is.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, inkább hosszabb távra.
- Mire használnád? általános felhasználás, nincs kihegyezve semmire. netezés, sportprogramok, gps, fényképezés. Fényképezőgépet nem vennék külön szóval azért az elvárás lenne hogy jó képeket csináljon.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Bármelyik jó amíg stabilan fut.
- Márka: most vállalkozó kedvemben vagyok, akár kínai telefon is szóba jöhet.Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
anonymus89
addikt
válasz
voyager4.4 #77030 üzenetére
Köszi, még várok meglátjuk mi lesz a vége bár ez nem tudom milyen gari mert olasz felirat szerepel a dobozon.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
anonymus89 #77025 üzenetére
Igen, csak kijelzővel együtt cserélhető (S4 mini-nél biztos, de gondolom az S3neo-nál is így van)
A több gari miatt szerintem az S3 neo-t vedd, kivéve ha kell a 4G. -
Ájvé
veterán
válasz
djbelo #77026 üzenetére
Processzor tényleg nem rossz benne, gyors és keveset fogyaszt. Viszont a iGPU benne egy elég régi darab Mali 450MP4, ami fasorba sincs a Mali T628MP4-hez képest. Itt össze is tudod hasonlítani, mivel az Ascend P7-ben is Mali 450MP4 van, persze csak a GPU-t nézd, mert a processzor teljesen más a P7-ben lévő Kirin 910T SoC-ban.
Ez elég nagy különbség, de ha nem vagy csak keveset játszol és nem szempont akkor jó így is.
Ha jobban tetszik vedd meg, több pénzed marad és kapsz egy jó készüléket. -
Ájvé
veterán
válasz
anonymus89 #77023 üzenetére
Samsung 2 évet ad szóval igen, 2 év kell legyen.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Melyik érné meg jobban egy S4 mini v. S3 neo (I9301 L)?
25k-ért talán meg lehetne venni az S4 mini-t papír is van róla, hogy kártyásan vették +fél év garancia a másik független és 1 év samsung garis.
A telekomnál nem 2 évet adnak rá amúgy? -
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
Blazsaj #77015 üzenetére
Honor 6 ára miatt is, minden általad írt kritériumnak megfelel.
(#77017) djbelo:
P8 Lite nem rossz, de Honor6-hoz nem lehet hasonlítani, utóbbi jobb minden tekintetben azért. Alapvetően P8 Lite sem rossz azon az áron amin kapható, de ha már képbe van a Honor6 akkor inkább azt venném. -
djbelo
senior tag
Sziasztok! 3 telón gondolkodok. A véleményeteket szeretném kikérni! Huawei P7--Huawei P8 Lite--Honor 6
Köszönöm! Igazából a P8 Lite tetszik a legjobban külsőre! -
Blazsaj
csendes tag
Sziasztok!
Új telót készülök venni (sony xperia sp-ről váltok), eddig két versenyző tetszett meg: Sony Z2 és Honor 6, ti melyiket választanátok?
Szempont hogy olyan 100 ezer körül legyen, inkább kicsit alatta, mint felette. A 4.6-os kijelző eddig ok, egy picivel nagyobbat még eltudok viselni, fontos a jó hardver, legyen korrekt anyaghasználat. A jó aksinak is örülök, ennyi pénzért a full HD-t is elvárom. Ezenkívűl sokat használom fülessel, ami a hangerő szempotnjából érdekes, és a kamera is szempont, amit hacsak ritkán, de ha van akkor legyen használható. -
Üdv, Sony Z3 compacttal szemezgetek, melyik webshopot ajánljátok? Jelenleg az xxlgsm felé hajlok.
-
Gigi01
őstag
Ismét segítség kellene.
Most jött mail,hogy megérkezett a Telekomhoz újra a SonySP.
SP vagy Lumia 640(esetleg 735) ? -
pisti96
csendes tag
Na helló emberek!
Végül hosszas tanakodás után úgy tűnik egy Meizu M1 note lesz megvéve, http://www.xiaomiforsale.com/en/meizu/157-meizu-m1-note.html#/memorysize-16gb/networktype-lte/color-white/eu_plug-euplugyes -ról rendeltem meg cash on delivery-vel, viszont egyelőre out of stock felírat van és "Preparation in progress" az állapota rendelésemnek. Aki vásárolt már onnan: Mikorra tölthetik fel a készletet? és mikorra érhet ide? Illetve vettem hozzá +1 év garit, így és a 2 200-as szállítása 60 k körül jövök ki. Lehet még valami plusz költség(mert elvileg "Tax and Fees included", de biztos ami biztos)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest