- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti96
csendes tag
Na helló emberek!
Végül hosszas tanakodás után úgy tűnik egy Meizu M1 note lesz megvéve, http://www.xiaomiforsale.com/en/meizu/157-meizu-m1-note.html#/memorysize-16gb/networktype-lte/color-white/eu_plug-euplugyes -ról rendeltem meg cash on delivery-vel, viszont egyelőre out of stock felírat van és "Preparation in progress" az állapota rendelésemnek. Aki vásárolt már onnan: Mikorra tölthetik fel a készletet? és mikorra érhet ide? Illetve vettem hozzá +1 év garit, így és a 2 200-as szállítása 60 k körül jövök ki. Lehet még valami plusz költség(mert elvileg "Tax and Fees included", de biztos ami biztos )?Kirk Hammett mondá- "A jövőm oly' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget"
-
Gigi01
őstag
Ismét segítség kellene.
Most jött mail,hogy megérkezett a Telekomhoz újra a SonySP.
SP vagy Lumia 640(esetleg 735) ? -
KISDUCK
addikt
Üdv, Sony Z3 compacttal szemezgetek, melyik webshopot ajánljátok? Jelenleg az xxlgsm felé hajlok.
-
Blazsaj
csendes tag
Sziasztok!
Új telót készülök venni (sony xperia sp-ről váltok), eddig két versenyző tetszett meg: Sony Z2 és Honor 6, ti melyiket választanátok?
Szempont hogy olyan 100 ezer körül legyen, inkább kicsit alatta, mint felette. A 4.6-os kijelző eddig ok, egy picivel nagyobbat még eltudok viselni, fontos a jó hardver, legyen korrekt anyaghasználat. A jó aksinak is örülök, ennyi pénzért a full HD-t is elvárom. Ezenkívűl sokat használom fülessel, ami a hangerő szempotnjából érdekes, és a kamera is szempont, amit hacsak ritkán, de ha van akkor legyen használható. -
djbelo
senior tag
Sziasztok! 3 telón gondolkodok. A véleményeteket szeretném kikérni! Huawei P7--Huawei P8 Lite--Honor 6
Köszönöm! Igazából a P8 Lite tetszik a legjobban külsőre! -
Ájvé
veterán
válasz Blazsaj #77015 üzenetére
Honor 6 ára miatt is, minden általad írt kritériumnak megfelel.
(#77017) djbelo:
P8 Lite nem rossz, de Honor6-hoz nem lehet hasonlítani, utóbbi jobb minden tekintetben azért. Alapvetően P8 Lite sem rossz azon az áron amin kapható, de ha már képbe van a Honor6 akkor inkább azt venném. -
Ájvé
veterán
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Melyik érné meg jobban egy S4 mini v. S3 neo (I9301 L)?
25k-ért talán meg lehetne venni az S4 mini-t papír is van róla, hogy kártyásan vették +fél év garancia a másik független és 1 év samsung garis.
A telekomnál nem 2 évet adnak rá amúgy?[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Ájvé
veterán
válasz anonymus89 #77023 üzenetére
Samsung 2 évet ad szóval igen, 2 év kell legyen.
-
Ájvé
veterán
válasz djbelo #77026 üzenetére
Processzor tényleg nem rossz benne, gyors és keveset fogyaszt. Viszont a iGPU benne egy elég régi darab Mali 450MP4, ami fasorba sincs a Mali T628MP4-hez képest. Itt össze is tudod hasonlítani, mivel az Ascend P7-ben is Mali 450MP4 van, persze csak a GPU-t nézd, mert a processzor teljesen más a P7-ben lévő Kirin 910T SoC-ban.
Ez elég nagy különbség, de ha nem vagy csak keveset játszol és nem szempont akkor jó így is.
Ha jobban tetszik vedd meg, több pénzed marad és kapsz egy jó készüléket. -
voyager4.4
senior tag
válasz anonymus89 #77025 üzenetére
Igen, csak kijelzővel együtt cserélhető (S4 mini-nél biztos, de gondolom az S3neo-nál is így van)
A több gari miatt szerintem az S3 neo-t vedd, kivéve ha kell a 4G.no fate but what we make
-
anonymus89
addikt
válasz voyager4.4 #77030 üzenetére
Köszi, még várok meglátjuk mi lesz a vége bár ez nem tudom milyen gari mert olasz felirat szerepel a dobozon.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Grass
aktív tag
Sziasztok.
Telefonvásárlás előtt állok és kikérném a témában nálam okosabbak véleményét.
- Árkategória. 40.000 Ft környéke. (mehet kicsit följebb is ha ott van az aktuális bestbuy)
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? Semmiképp sem szolgáltatónál. Egyébként ahol a legolcsóbb, akár az ebay-en is.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, inkább hosszabb távra.
- Mire használnád? általános felhasználás, nincs kihegyezve semmire. netezés, sportprogramok, gps, fényképezés. Fényképezőgépet nem vennék külön szóval azért az elvárás lenne hogy jó képeket csináljon.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Bármelyik jó amíg stabilan fut.
- Márka: most vállalkozó kedvemben vagyok, akár kínai telefon is szóba jöhet.Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm a segítséget!
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Véleményetek szerint lenne előrelépés a mostani LG G2 32gb-ot lecserélni egy Honor 6-ra.
Másfél éves az LG, de hibátlan...
A Honor 6 jobb esetleg vagy hozza ugyan azt a színvonalat ?
Kamera ? üzemidő ? Zenehalgatás minősége ?
Van aki váltott már ilyen irányban ?Laca
-
nagyúr
Üdv!
Olyan telót keresek amire már kijött a Lollipop és lehetőleg 5.1.1 is érkezik rá. Unom már, hogy 4.4.2-n ragadtam pedig fél éves a mostani telóm. Esetleg annyi még, hogy legyen 2GB memória minimum, árban mindegy.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
A következő telefonok közül kellene választani egy ismerősömnek, legfontosabb szempont a fényképező része, és persze általánosságban is érdekelne, hogy melyik jobb.
-LG Leon
- Samsung Galaxy Core Prime
- Sony Xperia E4G
Köszi! -
MODERÁTOR
válasz dodopek #77041 üzenetére
Én az LG-t vagy a Sonyt venném.
A Sonynak jobb a kijelzője, akkumulátora, az LG kompaktabb méretű, alapból frissebb droiddal kapod.Az LG-ről nem találok a GSMArena oldalán tesztet, így nem tudom összevetni a másik kettővel a kamerát, de az LG-k nem szoktak ezen elvérezni, ellenben az E4G a Samsunggal összevetve gyengébb képet készít. Szerintem a kamerát figyelembe véve az LG lehet a befutó. Esetleg a Samsung.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Minimum 5,5"-ben van jobb alternativa a Meizu m1 notenal? Max. 80e Ft.
Esetleg vmi bestbuy efelett valamivel?[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Elephone P3000S 3Gb verzióról vkinek véleménye?
Nem találok róla pontos specifikációt.Pont beleférne a 70 keretembe vagy P8 Lite 80 ropi, de arra 2év gari van az edigitalnál?
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. Az Asus Zenfone2-re vártam, viszont meglátva az árakat, inkább alább adom az igényeimet.
Gondolkodtam a Lenovo A806-on és az S60-on is. Lassan már odáig jutok, hogy ezekről is leteszek és még olcsóbb árban nézegetnék.- Árkategória:
30-40 eFt
- Használt vagy új:
új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra tervezem, természetesn best-buy,
- Mire használnád?
telefonálás, fotózás, zenehallgatás, e-mailezés, gps, mobil netezés alap szinten, ha valaminek gyorsan utána kell nézni... A fotó jó minősége és nagy felbontása fontos lenne, ja és vaku mindenképpen legyen rajta, mert néha zegzugos sötét helyeken kell fotókat csinálnom közelről, készülék adattáblákról, amiknek olvashatóknak kell lenniük...Köszönöm
-
dokee78
félisten
Ajánlatom nincs,azt a mesterekre bízom,de itt egy teszt.
Én is szemeztem vele,de manapság,szerintem ne add 64 bites S.O.C. alá.Már inkább a 2 közül a Lenovo S60,bár nem tudom van-e róla tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest