Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
az akkor jó.
Eddig a z1 compactot akartam de lehet meggondolom magam....árban(telenornál) 125k és egyből vihetem -
Brone
újonc
Üdv Mindenkinek! HTC desire 500 vagy Sony L?
Döntésemet befolyásoló tényezők, hogy HTC 1GB szabad felhasználható hellyel büszkélkedik, míg a Sony 5.8-al. Árban 7 ezerrel drágább a HTC kerek 50 ezer, abban a telenoros meglévő csomagomban, amiben vásárolnám. A telefont GPS, Zenehallgatásra használnám, illetve fényképezés terén jó lenne ha a kis kézi digitális fényképezőt képes lenne kiváltani a készülék kamerája. Nem tudom melyik tud több beállítást ilyen téren, illetve melyik készít jobb fotókat. A Sonynak Exmore Rs kamerája van, ami a sötétebb környezetben jó.
Szóval tudok-e azzal az 1 GB szabad hellyel /van 16 GB micro sd/ egy iGO-t rátenni a HTC-re és más programokat át tudok-e tenni a memóriakártyára?
HTC 4 magos 1,2-es procival van, ami szerintem elég korrekt és gyors, a Sony viszont egy nem korszerű 1-es kétmagos procival van felszerelve.Cél az, hogy ha megveszem 2 év múlva max új akkumulátort kelljen vennem és a telefon még bírja a strapát továbbra is.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni! Írhattok akár ide is: gtomis@hotmail.com -
quailstorm
félisten
Androidnál a "kevés" RAM az nem az, amit a rendszer nem foglal le alapból. Prefetchel mint a Win7. Akkor van gáz, ha egy nagy RAM igényű alkalmazás nem tud felszabadítani memóriát. Tehát valami gigászi játék után kell megnézni mit ír a taskkiller. Ereje van ugyebár mint állat.
Ha nem pakolod tele mindenféle marhasággal ami háttérfolyamatot futtat, tuti nem laggol. -
jooker82
nagyúr
Azt úgy tudod beszerezni,ha a telenorost megveszed kártyásan és a telenornál kéred a függetlenitést.Sokan igy csinálják.. És a 2 év gari ugyanúgy marad és szerintem 70 alatt igy is megúszod...
BMS: Nem marad kevés RAM,1,1 GB marad újrainditáskor,de ha lemegy 5-600 ra,se veszed észre...
Én múltkor a sima G-met direkt levittem 200-ra,úgy,hogy minden lehetséges dolgot agyonnyitottam és egy szikra lassulást nem észleltem... -
BMS
őstag
válasz
xperiasigi #48791 üzenetére
köszönöm
-
w333
félisten
válasz
BlackDevil #48790 üzenetére
LG G2 !
Szép kijelző, nagy akku, jó kamera, erős hardver, jó szoftver stb. !
-
BlackDevil
aktív tag
milyen telefonokat ajánlanátok? z1 G2, Nexus 5-höz hasonló árkategóriások közül.
Összehasonlítások is érdekelnek stb.. -
hitchins
őstag
válasz
thefreeman #48727 üzenetére
koszi
-
BMS
őstag
válasz
Viktor0610 #48787 üzenetére
nem
-
-
BMS
őstag
Hali
A Sony Z2 nagyjából mikor kerül forgalomba a telenornál? és szerintetek mennyit fog csökkeni pl a z1 comapct ára? vagy a z1-é? -
jooker82
nagyúr
Az F6-al jársz legjobban,ugyanis üzemidőben ,stabilitásban,messze az a legjobb.
60-ért függetlenül megkapod a Nexteltől gyári garanciával..
6-8 órás üzemidőket lehet vele elérni,mig pl az 3-al ez csak 3-4 óra.Tehát,ha sokat navigálsz,meg böngészel,akkor jól jön a hosszú üzemidő.
Kezeltem már az F6-ot és nagyon stabil.
lényegébe hibátlan teló. -
perempe
veterán
Htc one elég jól rögzít hangot. csak a One-ben van ilyen spéci mikrofon?
[link]
olcsóbb -más márkájú- modellekben van-e elfogadható ilyen tekintetben? -
|DavidWoody|
tag
Sziasztok!
Bocsánat , hogy ide írok , nem találtam megfelelőbb ( működő ) topikot. Régóta szeretnék egy android pc-t x86 kiváltására , de mivel nemtalálok megfelelő boardot , így a tervem a következő : rendeltem egy nvidia shieldet , amint megjön teljesen szétkapom , tervezek hozzá egy kis házat és abba lesz beépítve , így lesz belőle asztali pc. Kérdésem az lenne , hogy a shielden egyetlen usb port van , ami a töltésre is szolgál , vizsont ha valahogy megoldható szeretnék hozzá billt , egeret és egy külső merevlemezt hozzákötni. Kérdésem az lenne , hogy ez hogy lenne megoldható egyetlen usb porton ? Van olyan hub , amit ha rákötök ellátja a töltés szerepét is ?
-
Pribi
senior tag
válasz
xperiasigi #48781 üzenetére
A Talk 5H-val pont az a bajom, hogy túl nagy a kocsiba. Bár szerintem tudnék rá megoldást. Meg az, hogy szinte esélytelen az, hogy frissítsék rá az androidot.
Ja az előbbi listából kihagytam a Sony Xperia SP-t.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni milyen telefont szeretnék. Amire lenne használva, az rengeteg telefonálás, kocsiban zenehallgatás, és néha GPS. Ezek mellett 3 email fiók folyamatos szinkronizálása, böngészés. Árban nagyon maximum 90e pénz. Újonnan kellene mindenképpen, függetlenül, számlásan.
Amiket eddig néztem: Samsung S3, S4 Mini, LG L9II, LG F6, WAYTEQ 5H.
Ami nem lenne rossz, ha 70 mm széles lenne, mert a kocsiban olyan kihangosító van, ami csak ekkor telefont tud megfogni.,
Egyszerűen nem tudok dönteni.
Köszi a válaszokat előre is.Pribi
-
atosan
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #48776 üzenetére
Szia,
Nem igazán. -
xperiasigi
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #48776 üzenetére
nem tom jobb e de ott a wayteq talk 5h..de ketsegetelen h a moto g is nagyon megeri..(csak nekem mar egermozi)
-
Cthulhu Dawn
őstag
Sziasztok!
55k magassagaban Androidos telefonok kozul van jobb valasztas a Moto G-nel? -
zolisx4
őstag
válasz
Viktor0610 #48772 üzenetére
Köszönöm szépem a választ akkor megyek megveszem,amúgy nagyon tetszik ez az rendszer ami a telefonon van.
Viktor0610
Igazából én arra sem telepítettem semmit ,nem tudom mitől lassult le állandóan ,a végén annyira lassú volt hogy a telefon könyv 1 perc volt mire megjelent ,. -
-
zolisx4
őstag
Sziasztok!
Pici segítség kéne ,nem nagyon értek a telefonokhoz,tehát Y300 am volt ami mindig rossz volt ,2 hét alatt belassult állandóan újra rak az android és megint jó ,no most ezt meg untam.
Kinéztem egy NOKIA Lumia 625 telefont nagyon tetszik ,főleg mert jó nagy betűk vannak rajta korral jár nem látok rendesen már.Gyakorlatilag pár ezer forintért el tudom hozni minden megkötés nélkül .
A kérdésem az lenne hogy ez jó telefon -e ? Hallottam hogy vírusos lesz,a Wp miatt ,és nem megbízható a rendszer .
Amire használnám az a telefonálás ,sms küldés ,és a leveleimet megnézni ha nem vagyok számítógép közelben ,max You Tubon néha videót megnézek egy videót,néha böngészőt is tudom hogy vannak sokkal jobb telefonok .
Meg vehetem ezt a telefont?? -
perempe
veterán
ha előreutalással akarok fizetni, akkor általában megbízhatóak a cégek?
-
gg72
veterán
válasz
Morris #48763 üzenetére
Van nála jobb választás is.
Éspedig? Max. 50ezer Ft-ig és 4.3 colos kijelző.768MB RAM: ahogy írtam játékok nem futnának, csak alap dolgokra kellene, telefon, üzenetkezelés, net, facebook, fényképezés. Erre szerintem elégnek kell lennie.
Szerk.
Core duos-nak utánanézek, de ahogy látom ez vagy egy tízessel drágább, illetve méretre is nagyobb, mint a Duos 2: 129,3 x 67,6 x 8,95 milliméter -
Morris
veterán
válasz
perempe #48760 üzenetére
Akkor szerintem nem!
S3: Jóval szebb kijelző, viszonylag stabil szoftver (stabilabb mint a SP és kevesebb bug), gyári fülhallgató nem tudom milyen, de egy samsung EHS64-el közel tökélete hangzás érhető el.
LTE verzió jobb lenne, abban 2GB RAM van.
Nem egy mai telefon, de még mindig használhatóbb mint az SP -szerintem-SP: Bika hardver. Már a 4.1 is bugos, a 4.3-ról ne is beszéljünk. Kamera nem jó, hangszín elmegy. Kijelző nem rossz, de egy Amoleddel nem összehasonlítható, Gyári füles kuka, Akku viszont példaértékű!
-
perempe
veterán
SP jó-e S3 helyett?
-
Morris
veterán
S2 plus, Ace 3 LTE, S Advance
Ha nem létkérdés, akkor ne szolgáltatós készüléket vegyél. Én a T-s samsungokkal csak szívtam. Érdekes módon a függetlenekkel nincs semmi szoftveres bug.Lecs@: Sony Xperia SP-t ne! (iletve csak akkor ha elengedhetetlenül szükséged van az erős hardverre és szoftverszinten példaértékű türelemmel rendelkezel)
Kijelző nagy csalódás egy Amoled után. Betekintési szög kritikán aluli. Akku jó, de a szoftver nagyon nem az. Bugos. Gyári fülhallgatója említésre sem méltó. -
-
Lecs@
addikt
Kettő telefonra leszűkült a kör. Páromnak, aki nem hard felhasználó : Facebook, telefonálás, fotózgatás, pár egyszerű játék esetleg. Amire leszűkítettem az a Galaxy S4 mini, illetve a Sony SP. Kinek mi a véleménye ?
-
istnag
addikt
válasz
Morris #48746 üzenetére
Nem a késleltetett hívásról van itt szó,nem is a telefonkönyv megnyitásról. Ace 2 -nél például, belépsz a Névjegyekbe,kikersed akit hívni akarsz,hívod és kb 2 perc telik el,mire megkezdődik a hívás. Sajnos a wipe cache nem segít és az újraindítás sem,csak a visszaállítás,de kb fél év múlva újra kezdi. Most nekem jöhet mindenki,hogy bezeg az ővé,már hat éve fut újraindítás nélkül,majd megadom neki unokatesóm számát,aki nap,mint nap azzal zaklat,hogy csináljak valamit a telefonjával...
-
gg72
veterán
válasz
istnag #48745 üzenetére
És akkor mi lenne a más alternatíva ebben az árfekvésben dual sim-esben? Kínai nem nagyon játszik, mert tepsik + gariztatás. A feleségem korábbi Alcatel-je és Sony-ja is megbolondult egy idő után, így én ezt nem Samsung problémaként kezelném, hanem úgy általában androidosként.
-
Morris
veterán
válasz
istnag #48745 üzenetére
A késleltetett hívás funkció és a telefonkönyv sajnos pont olyan részei az androidnak amiket nem tart a készülék a memóriában. Ezért nyílik meg lassan, függetlenül attól, hogy volt e gyári beállítás előtte vagy sem.
Egyébként ezekre a készülékekre is igaz, hogy hetente egyszer ajánlott egy újraindítás és egy wipe cache partition törlés. -
gg72
veterán
válasz
majorgent #48743 üzenetére
Igen, az tény, hogy a Samsung-ok kinézete nem túl izgalmas, vagyis évek óta ugyanazt a design-t nyomják... Ha tudsz várni pár napot, akkor majd beszámolok róla milyen. De azok alapján, amiket eddig olvastam róla, nem rossz telefon, persze nem játékra és hw-igényes dolgokra. A kamerája pedig jobb, mint egy átlagos kínai dual sim-es telefonnak:
[link]
[link] -
majorgent
tag
Vegülis okes a samsung. Csak ket kerdes miatt erdeklodtem. Egyik: mindig jo tudni hogy van e jobb vétel. Másik a a telefon topikja nem nagyon pörög. Es a hozzaszolasok nagy része el van foglalva azzal hogy kinezete unalmas meg hogy sokadik samsung blablabla... de a müködéséről keveset irnak. De igy akkor marad ez a tipus én meg öröklöm a korábbi telefonját amit rootolhatok/frisdithetek stb hogy hasznalhato legyen
-
szanozs
aktív tag
Melyik okostelefont vegyem?
- LG Optimus F6
- Samsung Galaxy S 4 mini -
majorgent
tag
válasz
#65577472 #48738 üzenetére
Nem létfontosságú a dual sim. De az ár igen... max 45a keret... es persze az is szempont hogy helyben van... ha gond van akkor ne kelljen postázgatni... az asszony nem tul nagy játékos.. inkább facebook es bongeszes... esetleg youtube video nézés... szoval nem nagyok ilyen szempontbol az igenyek de erre legyen stabil es gyors a készülék. Amugy ennyire nem jo ez a broadcom cucc? Illetve sokat fenykepezgeti a lányunkat ezert mindenfelekeppen legyen villanófény es elolapi kamera skype-hoz...
-
gg72
veterán
válasz
majorgent #48733 üzenetére
Nálunk is ez a helyzet és én meg is rendeltem tegnap [innen], PickPackPont-os szállítással bárhová az országban 41890 Ft-ra jön ki. Nálunk amúgy az volt a baj, hogy a korábban nézegettek és kipróbált típusok (Lenovo S650, Xiaomi Hongmi) habár nagyon jók voltak és tudásban és design-ban überelték a Samsung-ot, de a feleségemnek óriásiak voltak és mivel neki csak alap dolgokra kell a telefon, pl. játszani soha nem fog rajta, így szerintem ez is megteszi majd. Amúgy itt van a mobilarénás teszt: [link]
-
törölt tag
-
majorgent
tag
Párom a samsung galaxy s duos 2-t nézegeti... euronicsban most asszem 43k-ert vesztegetik... van jobb alternativa? Mármint hasonlo áron függetlenül? Szolgáltató nélkül? Mennyire jo a benne lévő broadcom cucc?
-
fefe-30
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefont vennék a t-mobile-nál előfizetéssel 40k körül.
Az Alcatel Idol S-t néztem ki, de a ti véleményeteket is szeretném kikérni vétel előtt.
A fő szempontok a nagy kijelző, sokat bírjon az akksi, és tudja a 4G-t.
Igazából a legjobbat venném ár-érték arányban.
Nem tudom, hogy bízhatom-e az Alcatelben, vagy inkább vegyek..mondjuk Sonyt?
Köszönöm a segítséget előre is! -
hitchins
őstag
sziasztok
parom szeretne valami normalisan mukodo, ertsd ne fagyjon, relativ gyors keszuleket atlagos hasznalatra.(tel,int,mail)
max 4-4.3 meret.
xperia m tetszik neki arban is elfogadhato, van esetleg alternativa, amit erdemes megfontolni?
Kinai termek nem erdekel. WP is jatszik csak nokia 520-620 formavilaga nem nagyon jon be neki... -
van
csendes tag
válasz
maggi1886076 #48700 üzenetére
igen, néztem telenornál de ott 38e Praktikummal. kártyás vagyok.
az létezik hogy nincs is rárakva a magyar nyelv ? -
-
mikersz1
senior tag
Még egy nekifutás, hátha többen írtok.
Samsung Galaxy S3 LTE vagy Samsung Galaxy S4 mini? Átlagos felhasználás, semmi hardcore játék. A felhasználó meg tudna barátkozni mindkettő kijelzőmérettel. Az ár azonos. Érveket is kérek. -
válasz
BlackDevil #48707 üzenetére
szia,
valóban ne azt nézd, hogy mennyi szabad látszatra, mert az nem igaz, hogy csak annyi használható fel, szabadít fel a rendszer, ha többre van szüksége.
gyártói rendszer függvénye is, nekem anno az s4 alatt mindig 1 gigabyte felett volt a szabad ram - még a szolgáltatós firmware alatt is, pedig az köztudottan többet eszik - úgy, hogy semmi sem volt törölgetve, fagyasztgatva...stb. link
független firmware alatt még jobb volt picivel a helyzet, 4.3 óta meg pláne. -
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami jó okostelefont?
Nézegettem párat és androidos kellene. Nézegettem őket hogy a legtöbbnél 400-500MB RAM használható fel szabadon a 2GB-ból. Olyat olvastam hogy linux kernellel dolgozik az android és hogy a linuxnál is majdnem mindig le van zabálva (gyorsítótárazva) a ram ami nem baj a rendszernek. De azért elég idegesítő hogy kinéztem 105k-ért egy LG G2-t ami Ténél 14X és írják hogy kb 500MB RAM szabad...
Valaki valamit? -
perempe
veterán
válasz
maggi1886076 #48705 üzenetére
és milyen gyengébb teló lenne jó?
-
perempe
veterán
válasz
maggi1886076 #48703 üzenetére
igen, számlával kéne.
-
perempe
veterán
válasz
maggi1886076 #48701 üzenetére
nekem meg a 117k sok. alatta mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest