Hirdetés
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Rathrol #187897 üzenetére
A15-ös fejvakarásnál már érdemes A25-re tekintve is fejvakarni.
6/128, 8/256 is elérhető belőlük.
Hasonló árkategóriában elérhető a Moto G84, az már egy elég jól felszerelt cucc, ajánlott minősítést kapott a MA tesztben. Vannak furcsaságai (a tesztben tapasztalt gyári kamuadatok, fényerő, gyorstöltés), de nem rossz. Ennél én is fejvakartam. Nem mellékesen valóban nagyon szép. -
Fred23
nagyúr
válasz
vence #187896 üzenetére
Kinek mire kell, nem mindegy. Droidos telókban a 4 GB RAM a legtöbb embernek már ma is kevés, és a 6 is kezd az abszolút minimum lenni. Ráadásul a G34-es kijelzője is elég gagyi, és nincs se IP67-es védettsége, se Gorilla Glass rajta. Az A34-nél mindegyik említett adott.
Én az A34-et venném, annak is valamelyik 8 GB-os változatát. Ha esetleg valakinek elég a 6 GB RAM is, még olcsóbban megúszhatja, de nem lesz a telója jövőálló.
Szerk.: Az A15 esetén a Dimensity 6100+ pedig érezhetően gyengébb, mint az A34-es Dimensity 1080-asa, és nem kapsz se Gorilla Glass-t, se IP-védettséget. Az A15 egy érzékelhetően rosszabb teló, mint az A34-es. De persze ha minden fillér számít...
-
vence
aktív tag
válasz
Rathrol #187884 üzenetére
Az is kérdés, hogy kinek és milyen használatra kellene ...
A Moto G34 biztos, hogy az egyik legolcsóbb 5G-s teló és
talán a legolcsóbb eSIM-es is.
Szóval abszolút best buy!Side by side (összehasonlító) teszt szerint, napi használatban semmivel se gyengébb a 80 ezer Ft körüli Moto G54 Power -től.
A 4GB bőven elég a moto rendszerének, így a kisebb verzió is sokaknak elég lehet.
A csipjét pedig dupla áru telókba (pl. G84) szokták tenni.Figyelni kell az akciókat, vagy Eu. forrásból rendelni
(Amazon stb.). Irányár: 100-120 €.A támogatással én ebben a kategóriában nem foglalkoznék, mert gyakran csak rontanak, bonyolítanak a dolgokon.
-
Reynaldo
junior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
hypno skate #187893 üzenetére
De ha ki van fizetve, már a rablánc is lejárt, akkor kötelesek függetleníteni.
Megéri (az eredeti vevőnek) bemenni a készülékkel egy Voda képviseletre
A gép kiköp egy hosszú számsort, bele kell gépelni, és független a készülék. -
hypno skate
senior tag
-
-
Rathrol
senior tag
válasz
Viktor0610 #187890 üzenetére
Köszönöm, esetleg feljebb érdemes menni költségben +20ezer forinttal ?
-
-
Rathrol
senior tag
válasz
Viktor0610 #187888 üzenetére
Ez minden Samsungos telefonra igaz?
-
-
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
80ezer ft alatt milyen Androidos telefon úgymond best buy vétel mostanság?
-
Barnahalo
tag
válasz
Csaby25 #187876 üzenetére
Én is pont ezért nem cseréltem le a mobilom, pedig már 2 hónapja kutatok.
2019ben a Xiaomi Mi 9T egy akkora bomba telefon volt, ami ár/érték arányban mindent megvert. Én a launch után 5 hónappal vettem, akkori áron 92.000Ft körül.
Most ugyanennyiért olyan telefont kapsz, amiben a 3 kamerából 1 makró 1 mélységérzékelő, virtuális közelségérzékelő van, kávák óriásiak, stb.Úgy néz ki, Xiaomi 13-at fogok venni. Ez a telefon árban bőven plusz 150.000Ft az akkori kiadáshoz képest, de legalább nem fogom azt érezni, hogy visszaléptem egy szintet.
(Húgom Redmi Note 12-vel hasonlítottam össze a 9T-t, és azt kell kijelentenem, hogy simán a 9T nyert, ha az akkumulátor idejét nem vesszük figyelembe. Kamerás teljesítményen látszott igazán az, hogy milyen gyatra az alsókategória, meg hogy a 4 évvel későbbi chipsettel nem tud alap 4K 30FPS videót a telefon pl. Emellett annyi apróságot véltem még felfedezni, hogy órákig tudnám írni.)
Szóval szerintem egy 50-est minimum dobhatsz a kerethez, de akár a 75-90-100ezer lehet az, amivel igazán boldog lennél. Kitudja.
(Meg ne csak antutu számokra hagyatkozz, mert az energiakezelése sokat javulhatott a chipeknek, így jobb akksiidőre tudsz számítani, ha nyers erőre nem is.)
-
cs.zs.
veterán
válasz
Csaby25 #187876 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mi az az antutu pontszám, ami a Te hétköznapi tennivalóidhoz kell. Aztán majd jól kiderül, hogy azt már 240.000 pontnyi tehetség is kiszolgálja...
Jó az az X6-os BMW, persze hogy kurva jó. Versenyző vagy? Nem, ezzel viszem a szomszéd utcába oviba a gyereket.
-
Csaby25
őstag
válasz
Viktor0610 #187875 üzenetére
Úgy látom a Motorola Edge 40 hozza ezt a sebességet, legalábbis Antutu szerint.
Az van, hogy az X3 Pro 80k volt, ezek meg drágábbak
Mennyit kell költeni, hogy ne legyek alacsonyabb kategóriában?
-
-
Csaby25
őstag
válasz
Csaby25 #187836 üzenetére
Még mindig nem döntöttem
Ugye a Poco X3 Pro lesz lecserélve, így gondoltam megnézem hogy Antutu(v10)-ban hogy teljesítenek a jelöltek ehhez képest.
Poco X3 Pro: 626665
Motorola Edge 40: 723839
Samsung Galaxy A34: 542321
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G: 593241
Most vegyek gyengébbet, mint ami volt?
Motorola Edge 40 P-OLED milyen az AMOLED-hez viszonyítva, illetve lehet könnyen találni védőfóliát az ívelt kijelzőhöz? -
cs.zs.
veterán
válasz
Szotyi222 #187871 üzenetére
(már vagy 5-10 éve él a törvény, ami azt mondja, hogy ha a vevő a telefont kifizette, és hűség sem köti, akkor a telefon nem lehet függő, vagy ha az volt, akkor ingyenesen, azonnal függetlenítendő. Nem szopatják magukat a szolgáltatók az adminisztrációval, ezért már eleve független a készülék. Ha pedig kihozod, de nem fizetsz és tartozol, akkor IMEI-szám alapján így is simán leblokkolják a telefont. Ezért kockázatos a nem-ismert eladótól frissen kihozottat megvenni. Függetlennek független, de ha az illetőnek ezügyben tartozása lesz a szolgáltató felé, akkor a telefon eccercsak nem fog működni...)
-
cs.zs.
veterán
válasz
floratm #187864 üzenetére
a FirstPhone egy országosan elérhető normális hálózat, náluk pl 95.890.- Ft,
emagon pedig jelenleg 114.884.- -10%, csak rá kell kattintani, hogy "aktiváld magadnak az emag genius-t" [kép]
Itt 1 hónapja is 103.400 Ft volt, most is annyi.
Az érdeklődőknek meg ajánlj minél több eszközt, számokkal, aztán majd eldöntik hogy nekik mi a jó. Nem biztos hogy az ami neked, és nem biztos hogy az ami nekem. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
zolnagy #187859 üzenetére
Jól látod, a konkrét termék oldalán nincs információ a jótállási időről. A menüben is eldugva található: [kép] de ez is csak a saját kiterjesztett szolgáltatásuk.
Ettől függetlenül téged is megillet a hazai jogszabály által előírt sávos jótállás, esetedben ez két évet jelent. -
floratm
senior tag
válasz
cs.zs. #187839 üzenetére
Hol van az A25 8-256 GB-os verzió elfogadható /versenyképes áron ??
Már az elég necces B-tel -nél is 98 eFt,
az elfogadott helyeken pedig jóval 110 eFt fölött.És igen a kevesebb gyakran több, nézzük csak a kamerákat,
Az a A15 3 kamerájából kettő gagyi,
(a 2 MP-es makro AF nélkül pedig csak használhatatlan parasztvakítás).
Az A25 -ben legalább már 8 MP-es az ultrawide,
de a makro maradt a kamu-kamera!A G54 -ben csak 2 kamera van,
de a főkamera OIS-sal szerelt (az a A15 -ben nem).
A 8 MP-es ultrawide pedig a beépített AF miatt, kettős funkciójú,
így jó minőségű makrofelvételek készítésére alkalmas.
Ez még a közel dupla árú Galaxy A55 sem tudja !!!
(Makro kamera autófókusz (AF) nélkül csak dísznek van !)
Szóval, a kevesebb itt is több! :)
Lehet számolgatni ...vagy megnézni a [speckók] -at!
Compare Samsung Galaxy A15 5G vs. Motorola Moto G54 Power vs. Samsung Galaxy A25 - GSMArena.com -
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Oldfoksz #187858 üzenetére
Ez egy jó hasonlat, és nincs benne semmi bántó, elvégre is igaz, a nicknevem tényleg nem brummog.
Amúgy nem élménytelefonnak van szánva, de ezzel együtt is inkább a Motorola G54 Power 5G a javaslatom neki a Vodafone pillanatnyi kínálatából. Csak tudom, hogy meg van szorulva, és gondoltam megkérdezem a két olcsót.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Mackósajt #187857 üzenetére
1. A Vodafonnál kifejezetten szar áron vannak a készülékek, egyiket sem éri meg onnan megvenni. Sokkal jobban jár, ha bárhol máshol megveszi a készüléket, 4-6-10-20 havi 0% kamatmentes részletre.
2. ha mégis rabláncot vállal valamilyen csomagra, akkor soha nem szabad "alap" készüléket kihozni. Fogja majd hallani, hogy "ezért a szarért?" (jogosan)
Moto G54-et nézitek,
havi 6.990.- Ft-os 2 éves hűség esetén a telefon 96.000 Ft a Vodánál [kép] ,
boltokban pedig 80.000.- Ft körül szóródik, kamatmentes részletre is.
Szóval még ha alá is ír az illető, akkor se ott vegye a telefont! -
zolnagy
őstag
Nos, a több, mint 2 hetes emagos sztorim úgy végződik, hogy nem találják a telefonokat, így visszakapom a pénzem. Legalábbis az ígéret megvan...
Viszont most már egyre sürgetőbb a telefon, így végül a gyerekeimmel egyeztetve Samsung A55 lesz belőle. Namost Partnero vagy Progsm oldaláról nem merek rendelni ezek után, így találtam egy Győrtől autóval fél órára elérhető Firstphone üzletet, ahol személyesen tudnám átvenni, igaz kicsit drágábban, mint az említett két olcsóbb helyről.
Namost a kérdésem az, hogy csak én nem látom, hogy mennyi garancia van rá, vagy tényleg nem írja? [link] -
Mackósajt
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne új okostelefont venni, mivel a régi döglődik. Tőlem kért tanácsot, de az most vak vezet világtalant lenne.
Vodafone-nál van, és onnan akar részletre csomagban telefont. Tehát az ő kínálatuk játszik.
A keret: minél kevesebb, lehetőleg ők fizessen neki.De ha a szolgáltató által kínált legolcsóbb telefonok nagyon gagyik, akkor lebeszélném róla.
Tehát a Samsung Galaxy A04s és a Nokia C32 vállalható olcsó telefonok vagy nagyon megszívatná magát velük?
Előre is köszönöm.
-
cs.zs.
veterán
válasz
weres78 #187820 üzenetére
"200-250.000ig. Ez a max, de ha olcsóbban van ami megfelelő az elvárásoknak, akkor az....
Extra esetleg
3,5 jack, értelmes értesíő led, stabil bluetooth kapcsolat, erősebb fényben is látható kijelző..."Én 1 hónapja vettem Samsung A25-öt, emag 103.400.- Ft volt, bejött, egy percig sem akartam visszaküldeni
-6/128 GB jobb helyeken ~80.000 Ft
-8/256 GB jobb helyeken most is ~95-105.000 Ft-van 3,5 mm jack
-brutusz helyett vezetékes fülessel nyomom,
-6,5" 1000 nites 120Hz SuperAmoled, ez már jól látszik, bár ettől még sokkal fényesebbek is vannak,
-az AOD (Always-On-Display) pedig simán üti az értesítő ledet, semmiről nem maradsz le -
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Csaby25 #187842 üzenetére
Mivel mindkettő lazán hozza a napot, és így a töltési idő tök mellékes, az egyéb tulajdonságai miatt nálam a Samsung nyerne.
Ha a szépséget is nézzük, akkor meg biztosan nem a Samsung. Minden Samsung egyforma, zéró innováció.
Talán ez a 3D-kockás A25 amit most használok, ebbe sikerült egy kis fantáziát önteni.Ez pofás, de a vélemény a nagytöbbségre sajna igaz. Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb.
Ha viszont az Edge 40 is belép a képbe, akkor más a leányzó fekvése, mert állítólag az egy nagyon durván jó telefon. Arról érdemes elolvasni ezt-azt, állítólag odab.sz. A Telekomnál 108.000 Ft a 12GB ramos Edge 40 Neo. Független, Dual-sim, listaár. Ha a legömbölyített kijelző bejön, az szintén egy gyönyörű, erős ajánlat.
Ha Android 13-ról kap 2+1 frissítést, az ma már sovány, ha 3+1, az még jó. Ki kell kutatni.Ha valaki vágja, jöhetnek a számai.
Meg ugye ott van az is hogy melyik tetszik - NEKED. Olyat kell venni.
-
válasz
Csaby25 #187842 üzenetére
Ez olyan szavazás, mint ami a minap volt, azt is megismételhetik, aztán még több jelölt lesz!
Ha Poco telód volt, egyértelműen a Xiaomi Redmi Note 13 Pro a jó választás. Én két utóbbi telóm után elhatároztam, hogy csak Xiaomi-t veszek, nem Redmi-t, de ezt a Note 13 Pro-t simán megvenném, de mivel elég jó áron van a Xiaomi 13T, akkor mégiscsak azt. A Moto bármilyen szép is, csupaszított google OS miatt nem kéne.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
cs.zs. #187840 üzenetére
Vence említi, de biztos nem használt még ilyet(csak a Moto!
), és itt a tesztben meg ezt írják: A kijelző háttérvilágítása 713,5 Hz-en villog (a legrosszabb esetben, pl. PWM használata esetén).
A 713,5 Hz-es frekvencia meglehetősen magas, így a legtöbb PWM-re érzékeny felhasználó nem észlel semmilyen villogást. Ezek szerint nincs gond vele, A G54 et és az Edge 30-at én nem promóznám ennyire a helyében, amikor elég gyengén teljesítenek. -
cs.zs.
veterán
válasz
Csaby25 #187836 üzenetére
Szia,
a Moto Edge 30-at nem ismerem, arról nem nyilatkozhatok,
de a Redmi Note 13 Pro 5G és a Samsung A34 5G közül (ha azonos memóriákkal nézzük) a Samsung akkor jobb választás - ha nem az üzemidő a legfontosabb.
Mindkettő Andr13-ról indul, a Redmi 3+1 év frissítést kap, a Samsung 4+1-et. A Redminek 1200 nites Amoled kijelzője van, az A34-nek 1400 nit. A Redminél megemlítették (a Vence által is említett) zavaró alacsony fényerejű villogást, a Samsungnál nem. Redmi IP54 - de van jack, Samsung IP67 - nincs jack.
Kamerában hasonlók, talán a Samsungnál több volt a dícséret és az elégedett jelző, a Note 13 Pro-nál meg a negatív jelzők (fakó, szétesik, stb)
Akkuban, fogyasztásban és töltésben viszont sokkal jobb a Note 13 Pro 5G.
Mindkettő lazán hozza a napot, a Samsung esetleg még a másodikat is, a Redmi meg még erre is rálicitált. Több mint 2x vagy 3x akkora üzemidő jött ki a teszten a Redminél, ráadásul az 5100mAh akku 44 perc alatt tölthető a dobozolt 67 watt töltőjével 0-100-ra, a tesztben 11-100% 37 perc.
Samsung 25 wattos töltés 0-90% 60 perc, utolsó 10% további 20-22 perc. Teljes töltés 80-82 perc. (PD/PPS töltőkkel [kép] - amik nem a csomag részei).
-
cs.zs.
veterán
válasz
floratm #187838 üzenetére
Nem nem, a probléma nem ez.
Vence kolléga nem abba kötött bele, hogy jobb vétel vagy nem, hogy ezt a márkát ennyiért kapod meg, a másikat meg annyiért, hanem konkrétan a 800 meg 1000 nites Amoled ajánlás fájt neki, és hogy én legyengéztem az ettől kisebb fényerejű IPS-t.Nyilvánvaló hogy van olyan helyzet amikor a több ram jól jön, és tök szuper, hogy pl a Moto ezt olcsóbban adja.
Ezt egy percig sem vontam kétségbe.
(szóba sem került) -
floratm
senior tag
válasz
cs.zs. #187835 üzenetére
"Azt is olvastam valahol, de lehet hogy csak hallottam valakitől hogy a 800 meg 1000 (nit fényerő), meg az 1400, meg a 2000, állítólag nagyobb számok, mint a 450, vagy 500"
A 12 es számrol mit hallottál az nagyobb mint a 8 ? A samuba csak 8 gb ram van, mig a másikba 12Gb. És kb 30 ezer ft al drágábban adnak kevesebbet+ exynos
Ha már pro-kontra....
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a segítséget
Már meguntam a sok keresgélést, szóval ezen a hétvégén meg szeretném vásárolni(rendelni a telót).
110k a max keret, hosszútávra szeretnék megbízható készüléket, általános felhasználásra minimum 8GB/256GB-os változat legyen.
Szavazást szeretnék indítani(ha lehet ilyet), ezekre szűkítettem a kört, de nem ragaszkodok egyikhez sem, szóval jöhet más is:Motorola Edge 30
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
SamsungGalaxy A34A lényeg, hogy 110k-ből a maximumot szeretném kihozni. Hátha segít a szavazás a döntésemben. Előre is köszönöm!
-
cs.zs.
veterán
válasz
vence #187833 üzenetére
Képzeld, hallottam arról, hogy valakinek bántja a szemét az oled, illetve a levett fényerejű, furcsán halványuló oled. Este.
Nem nappal, amikor maxra van tekerve, mert tudod napsütésben fényerő kell. Nagyon kell.
Amúgy meg nagyon bonyolult a képlet: ők, akiknek ez este gondot okoz, ezt tudják magukról, és nem vesznek olyat.Azt is olvastam valahol, de lehet hogy csak hallottam valakitől hogy a 800 meg 1000 (nit fényerő), meg az 1400, meg a 2000, állítólag nagyobb számok, mint a 450, vagy 500. Akik ezen az órán nem voltak ott, ezügyben is vígan hangoztatják hogy a kevesebb néha több.
Jókedvűek, vígak, vagy sem,
nincs igazuk... -
vence
aktív tag
válasz
cs.zs. #187826 üzenetére
Az MA-s teszten kívül hányat néztél meg a moto G54 -ről?!
Láttad élőben?A G54 sokkal jobban szerepelt a tesztekben, mint a belépő Galaxy-k és 120 Hz- kijelzője van, az adott áron dupla memóriát és tárhelyet kap a vevő és hosszan lehetne sorolni ...
Hallottál már róla, hogy sok ember szeme nem bírja ezeket a gagyi belépő AMOLED-eket?!
Az állandóan ajánlgatott Samuk, szinte sosem versenyképesek ár/értékben a Motorola telókkal, amik gyakran elérhetők akciósan és nem zug-gsm sufnikból kell vásárolni, szürke importos
Samukat.Vedd a fáradságot és nézd meg a nagyobb site-okon (pl.: eu-i Amazon -ok, Flipkart stb.) a használói véleményeket, és értékeléseket, de legalább az árukereső- -söket.
Mi lenne, ha nem ekéznéd állandóan a G54-et ?!
És ha már ennyire szorgalmas vagy, azt is megemlíthetnéd, hogy az általad ajánlgatott típusok szinte mindegyikéből kispórolták a közelségérzékelő szenzorokat !!
Nézd meg az Edge 50 Fusion tesztjét a GSM Arena-n,
vagy élőben valamelyik nagyobb üzletben.
Szerintem, ebben a kategóriában most az az egyik legjobb és
mellesleg gyorstöltővel adják + IP68-as védettséget is
csak drágábban kapni.Az eMAG sokat emelt az árán, de bármikor jöhet egy akció, vagy bekerülhet a szolgáltatói kínálatba.
-
cs.zs.
veterán
válasz
weres78 #187829 üzenetére
Lehet hogy kipróbálnék egy Xiaomi 13T-pro-t.
12/512GB kivitelben 220-240.000 Ft.
De részemről ez nem ajánlás, csak puszta kíváncsiság.
Megnézném azt is, hogy mi a legjobb Samsung abban az árban, és nekem szimpatikus a Nothing Phone is. Utóbbinál legalább látok valami innovációt, a többinél kb semmit. -
cs.zs.
veterán
válasz
Julian86 #187823 üzenetére
Euronics és Mediamarkt mellett minden kisvárosban is találsz FirstPhone-t, mindenképp érdemes nézned az ő kínálatukat is.
A Samsung A15-ben 90 Hz 800 nit Amoled van, az A25-ben pedig 120 Hz 1000 nit Amoled.
80.000 Ft körül utóbbiból 6/128 GB elérhető, de úgy gondolom hogy az általad említettek közül (talán) a Redmi Note 13 a tuti.
Moto G54-nek kis fényerejű gyenge kijelzője van. -
Julian86
kezdő
Hölgyek/ Urak! Sajnos ma tönkrement faterom mobilja, gyorsan vennem kell egy másikat mert 2 hétre elutazik.
így csak a MM/Euronics van nagyjából ami szóba jöhet, ahol azonnal vásárolni tudok.
Amúgy nyugdíjas, nincsenek nagy igények ( Fb, Messenger stb.), amiket láttam most készleten:
- Xiaomi RN 13 85kHUF
- Moto G34 75 kHUF
- Moto G72 76 kHUF
- Moto G54 85 kHUF
- Samsung A15 70kHUFEzek közül melyik a legjobb vétel,? egy Huawei P20 lite -hoz képest bármelyik előrelépés, de nem tudok dönteni.
Koszi!!!! -
bence188
tag
Sziasztok!
Árkategória. kb 150.000.
- Használt vagy új? Új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 év kb
- Mire használnád? Fotó minősége a legfontosabb. Tortákat, süteményeket fognak megvilágítás mellett fotózni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? m1
Előre is köszi a válaszokat! -
cs.zs.
veterán
válasz
weres78 #187820 üzenetére
Szia,
önmagában a 3,5mm Jack megléte/nemléte ne tántorítson el egyik telefontól sem, hanem komplexen nézd, ez csak 1 összetevő a sokból.
Ha nincs benne, USB-C / 3,5mm Jack adapterrel olcsón orvosolható. Nyilván meg kell találni a hozzá passzoló darabot, mert lehetnek szoftveres szivatások (pl Samsung DAC).
-
weres78
senior tag
Sziasztok!
Árkategória. 200-250.000ig. Ez a max, de ha olcsóbban van ami megfelelő az elvárásoknak, akkor az.
- Használt vagy új? Teljesen jó garis használt
- Hol vennéd meg? Hardverapro.hu, vagy bárhol máshol
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2 év kb
- Mire használnád? Fotó viszonylag fontos lenne. Játék 0, you tube sokat, jó hangminőség minden téren (érthető legyen, nem high end amire gondolok)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?nagyobb képernyő méret lenne jó számomraExtra esetleg
3,5 jack, értelmes értesíő led, stabil bluetooth kapcsolat, erősebb fényben is látható kijelző -
kiskaloz
csendes tag
Redmi note 13 pro 5G és Galaxy A55 közül melyik lehet a jobb opció, vagy van más javaslat 100-120 ezerért max újonnan?
Elsősorban a kamera és képek minősége lenne fontos, a videózás mindegy milyen. Illetve ne akadjanak az alapvető alkalmazások. Ez a kettő dolog lenne a legfontosabb ilyen sorrendben ezután talán még minimálisan a hangzás és kijelző ha videót/filmet nézek. Játszani nem játszom rajta. 4 évig tervezem használni. Kinézet és egyéb OS béli dolgok teljesen mindegy számomra, sosem állítok át semmit kinézetben még a hátteret sem. Régebben volt huawei, iphone, samsungom és mindegyikhez hozzászoktam.
-
Csaby25
őstag
Samsung Galaxy A34 200 euro,
Motorola Edge 30 is 200 euro,
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 230 euroChatGPT
:
Conclusion
Given the specifications and prices:
For the best display and performance: Motorola Edge 30 is the top choice at 200 euros. Its high refresh rate, strong processor, and clean software experience make it highly competitive.For the best camera and charging speed: Xiaomi Redmi Note 13 Pro is worth the extra 30 euros for its advanced camera system and fastest charging capabilities.For a reliable, all-around performer: Samsung Galaxy A34 is a solid choice, especially if brand preference and software support are important to you.
Overall, the Motorola Edge 30 offers the best value at 200 euros, with the Xiaomi Redmi Note 13 Pro being a great option if you can stretch your budget a bit. -
Ermac
tag
Sziasztok !
Telefon kezd megfőni kéne egy másik:
Árkategória. Max 70
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Kizárólag online akár ALI-ról is
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Szokásos 4-5 évre
- Mire használnád? Social media olvasgatása, messenger videóhívás ez kb a legfontosabb a jó minőség
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, android kell
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? redmi note 7 van most ekkora vagy ettől akár lehet nagyobb is.
Köszönöm válaszotokat ! -
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném cserélni a közeljövőben Samsung S22-es készülékemet. Ettől a készüléktől nem voltam eldőlve, bazi szar a térereje, és az akku is max. reggeltől estig bírta. Ezek a fő okok, amiért mindenképp új készüléket keresek.
- Árkategória. nem szűkíteném, felső kategória
- Használt vagy új mindenképpen új készülék jöhet csak szóba.
- Hol vennéd meg? Telekomnál vásárolom.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra, minimum 2 évre tervezek
- Mire használnád? rengetek zenehallgatás, jó fotós és videó
képesség, sok képernyő idő és rengeteg telefonhívás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android vagy IOS
- Milyen kialakítású telefont keresel? hagyományos teljes képernyős okos telefon, fontos a méret. Nem szeretnék nagyon az S22 mérete fölé menni, mert fontos számomra az egykezes kezelhetőség.Ajánlást, segítséget, tapasztalatitokat előre is köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest