Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Felmerült egy érdekes probléma nálam, ennek a hátterét lenne jó valahogy kibogozni. Azoktól érdeklődnék elsősorban akik használnak MBAM Pro változatot. Tegnap történt, hogy itt a PH politika topikjában linkeltek egy oldalt, amit meg akartam nyitni, és a MBAM blokkolta mint rosszindulatú webhelyt. Megpróbáltam közvetlenül is elérni az oldalt, de úgy se jutottam fel, csak úgy, hogy ideiglenesen kilőttem a MBAM-ot. Ez az oldal a 444.hu, ami alapvetően egy politikával foglalkozó oldal, bár szerintem elégé egyoldalú, de ez nem ide tartozik most.
Természetesen megpróbáltam az oldalt a webes kizárások közé berakni IP cím alapján, tartomány hozzáadásaként, de így is blokkolja folyamatosan. Ez a helyzet minden böngésző alatt(IE11, Firefox, Edge, Chrome)
Szóval csak piszkálja a csőröm, hogy mi lehet az oka ennek a szerintem téves riasztásnak, mert ha egyszer előfordult egy oldalnál, akkor bármikor előjöhet esetleg más oldalaknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest