- Androidos tablet topic
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Aktív témák
-
Laybee
őstag
válasz
Erőforrás #5126 üzenetére
Szia! Nem Vistát használok, sima xp sp2. A rendszer annyi, hogy automatikus indításon van skype,msn, google desktop, yahoo widget, outpost, nod32, meg a driverek természetesen. Ezzel, hogy írom e sorokat 650 mega a használt ramom. Ezzel nincs is semmi baj. Soha nem volt lassú a gépem, lapozófájl nélkül se, most lapozófájlal is ugyanolyan. Nemrégen úgy kezdődött, hogy használtam a gépet, böngésztem, skype. Aztán egyszercsak kicsit kifagyot, aztán közölte hogy kevés a ram. Na mondom mi fene, feladatkezelő, végignéztem, hogy melyik volt a ludas, és az acs.exe volt 1giga önmagában. Azt se tudtam melyik program ez, mivel bezárni nem lehetet, utána jöttem rá, hogy outpost. Vírus nincs, nod32, outposttal és a-squared anti-malware-al sincs semmi. Tény idővel növekszik az acs.exe kb 2-3 óra használat után.
Nem tudom, hogy jó kombináció ez de sosem éreztem a gépet biztonságban ezekkel (nod32, outpost), van jobb páros amúgy?
Remélem elég részletesen irtam le a problémát, de ha nem akkor szivesen válaszolok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Androidos tablet topic
- Steam Deck
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest