Aktív témák

• Laybee

őstag

válasz Erőforrás #5126 üzenetére

Szia! Nem Vistát használok, sima xp sp2. A rendszer annyi, hogy automatikus indításon van skype,msn, google desktop, yahoo widget, outpost, nod32, meg a driverek természetesen. Ezzel, hogy írom e sorokat 650 mega a használt ramom. Ezzel nincs is semmi baj. Soha nem volt lassú a gépem, lapozófájl nélkül se, most lapozófájlal is ugyanolyan. Nemrégen úgy kezdődött, hogy használtam a gépet, böngésztem, skype. Aztán egyszercsak kicsit kifagyot, aztán közölte hogy kevés a ram. Na mondom mi fene, feladatkezelő, végignéztem, hogy melyik volt a ludas, és az acs.exe volt 1giga önmagában. Azt se tudtam melyik program ez, mivel bezárni nem lehetet, utána jöttem rá, hogy outpost. Vírus nincs, nod32, outposttal és a-squared anti-malware-al sincs semmi. Tény idővel növekszik az acs.exe kb 2-3 óra használat után.
    Nem tudom, hogy jó kombináció ez de sosem éreztem a gépet biztonságban ezekkel (nod32, outpost), van jobb páros amúgy?
    Remélem elég részletesen irtam le a problémát, de ha nem akkor szivesen válaszolok. :)

Aktív témák