- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida #34490 üzenetére
Erre azért már csak reflektálok... ígérem rövid leszek.
Tudod, én már 14. éve foglalkozom informatikával, és egy kicsit bináris vagyok, valami vagy 0 vagy 1. Valami vagy működik vagy nem, és nem érdekel, ha egy szoftver nem akar müködni kapásból, akkor adok neki még egy esélyt, ha akkor sem, és kiváltható mással akkor megy a levesbe.
Most ez történt. Mert az értékrendem szerint a CIS 0 és NEM 1.
Ha már felhoztad a Nortont. A Norton egy kiváló szoftver sohasem volt vele semmi gondom, és én vállalom, hogy Norton rajongó vagyok. A Kaspersky is egy kiváló szoftver, és a másik gépemen azért nem Kaspersky van, mert felhúztak az elbaltázott Windows 7 L.P-vel. Ezért kedvelem a Pandat. Viszont hogy legyen érthető a rangsor.
A Norton-t és a Kaspersky felső kategóriásnak tartom, a Pandát pedig a középkategória és a felső kategória köztinek.
A Comodo IS-ről az a véleményem, hogy a tűzfala nem rossz, és a Defense +, de az antivirus része gyenge... nem kicsit... nagyon ...
Ahogy fentebb írtam piskóta kategória. A Panda is háromszor körbe röhögi, és ha nem vagy elfogult ,ezt belátod.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest