- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
Látom megy az eszmecsere az internet security programokról. Én is próbálgatok most 30 napos verziókat, igy védem a netbookom, mig meg nem jelenik az avast 5-ös verziója.
Tapasztalatok:
F-Secure Internet Security 2010: Könnyen kezelhető, nem lassitja a gépet/internetet. Nagyon alapos, ha csak egy programot telepitettem rákérdezett, hogy biztos telepitem- e vagy blokkolja.
Panda Internet Security 2010: Elég jól felépitett, logikus és könnyen átlátható, viszont rohadtul belassitja a gépem. A net is, meg a programok is lasabban indultak.
Most Bitdefender IS 2010-et raktam fel, eddig rendben van, egyáltalán nem lassitja a gépet, viszont hiányolom belőle a beállitásokat. Nem sok konfigurációt lehet alkalmazni.
Majd ki fogom próbálni a KIS meg NIS 2010-et és irok véleményt valamikor.A gépem: intel atom N280, 1.6GHZ, 1024mb ram memória, windows xp home edition.
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged