Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
phare
aktív tag
Leszedtem az F-Secure Client Security 7.1-et, mert csak nem lehet egyszrre böngészni és torrentezni ha be van kapcsolva a webforgalom figyelése funkció. Pedig jó lett volna ha működik.
Feltettem az Avira Premium Security Suite-t. Ez vírusirtó, tűzfal, spamszűrő, antishing. Tudom hogy a tűzfal HIPS része nem teljesít olyan fényesen, de HIPS-nek ott van az Acronis Privacy Expert. Arra jó aminek én használom.
A védelmem: Avira Premium Suite 7, Acronis Privacy Expert 9 (Malware Shield), Tauscan 1.7, Easy SpyRemover 4.0 (mindenből a legfrissebb verzió). Azt hiszem ez a legtöbb kártevő ellen elég.
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gaming notebook topik
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest