- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
AndrisBoy #261 üzenetére
Nem igazán foglalkoztam a HD-s témával, inkább a játékokhoz kellett. De majd kipróbálom, ha rá tudom venni a Media Player Classicot, hogy működjön rajta a hardveres gyorsítás, mert a szinte 0%-os GPU használat nem azt jelzi, hogy a VGA dolgozna videó dekódolás alatt.
Játékok alatt viszont nagyon szuper. -
Badman 4ever
őstag
válasz
AndrisBoy #259 üzenetére
Nekem is 4x-es AGP-m van és HD 3650-et hajtok benne. 4x-es AGP-ben láttam már menni: HD 2400 Pro AGP-t, HD 2600 XT AGP-t, a saját HD 3650 GDDR3 AGP-met, bacsis HD 3850 AGP-jét. Szóval nem akadály, hogy 4x-es a slot.
Az van, hogy néha összeveszik némelyik lapkakészlet pár HD szériás AGP-s VGA-val. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #254 üzenetére
Másik dolog, hogy le kell törni a PCI-E 1x-es sín hátulját és befér a 16X-os kártya is.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
superskan #252 üzenetére
A riser kártyáról nem sokat tudok, olyat láttam, hogy simán lefűrészeltek egy 16X-os VGA kártya csatlakozójának hátsó részét, a hátsó 15 sávot, hogy beférjen és működött is, de nehogy megcsináld, hacsak valaki nem tud eligazítani a témában, illetve házilag is lehet összeeszkábálni 1x-16x kábelt, de abban meg a Gugli tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest