Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
csokis26 #2042 üzenetére
''Félreértés ne essék, semmi személyes bajom nincs vele, csak akinek meg gyári hibás alapból, és ráadásul kettő hibája is van, annak meg nincs csere. Pedig ráadásul azt ő tette tönkre.Lehet nekem is ezt kellett volna tenni, rányomni az SP-mre a TP-s szoftvert''
Értsd már meg hogy nem infopatikátol vetteAzért is cserélték gondolom vissza. Más cég, (vállalkozás) más gari eljárás, ez annyira nem meglepö.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
csokis26 #2038 üzenetére
Hát MM, satrurn. Ien helyekre nem lehet számítani ezt már énis megtanultam. Saturn van csak nálunk. Benéztem hogy kb mennyi lehet egy cx300 (bár nemhittem hogy lesz) és nem volt. De mx széria volt pl. Én infopatika egyik forgalmazojánál vettem a meizu-t és ott volt cx300 is. De 10k sok egy csupán szavatos fülesért. Ugyhogy a cx300-at megkockáztatom sennheiser kollegátol beszerezni postai uton. Igaz igy se olcso mert 6-6.5k de mégmindig jobb mint a 10k.
Nekem azt mondták ha firmwire-t akarok frissíteni csak vigyem be, megcsinálják. Tök rendes volt a csávo. Mielőtt megvettem beszéltünk vagy fél orát. Csak én voltam bennt(egy ien kicsi helység egy 10-es aljában). Ráadásul olyan mázlis vok hogy 15perc gyalog busszal meg 5-10perc-re van, szal akármikor átugorhatok. Tom ez nem vigasztal csak gondoltam énis leírom. Ha énsem kaptam volna győrben énis pestről venném. Csak asztem azért vetted pesten hogy 5k-t megsporolj.
''És az egészben a felháborító, hogy akinek a saját hibájából romlik el, vígan újságolja, hogy kicserélték neki egy vadi újra.''
Amugy ha arra gondolsz hogy rossz firmwire-t tett rá, cserélték, aztán összetörte és visszavették az djtoomi volt és ő vhogy neten, apron talált rá a cuccra. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
csokis26 #2015 üzenetére
Ezért ne vegyél vidéki létedre pesti bolbol ha fontos a gari! Ha falun laksz akkor részvétem. Én győri vok és győrben is vettem az m6-omat. Ha itt drágább is lett volna mint pesten akkor is itt veszem mert itt van szerviz. Legrosszabb esetben is ők küldik fel a cuccot. Egy ien lejátszonál a gari elég fontos szerintem.
eastsider: Akkor te vigyázol rá rendesen.
Én már 4-et elhagytam (ha nem 5-öt) 1 honap alatt kb.
Már várom a cx300-at, azzal nem lesz ien gondom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest