Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zilko87
tag
Szerintem itt nem azon kéne "vitázni", hogy melyik rendszert érdemes most vásárolni, mert az egyértelműen az AM5. Alapvetően azért tud még rengeteg am4et eladni az amd, mert még mindig sokaknak kínálnak nagy előrelépést platformon belül.. És erről kéne szólnia ezeknek a hosszan tartó foglalatoknak. Vegyünk egy példát, ami szerintem általános r3600--->5700x3D ég és föld, felér egy teljes platformváltással, és egy 7900XT\4070TiSuperig szintig simán megvagy fejleszthetőségben, 2K-n akár XTX\4080 szint. Ez azért szerintem elég nagy szó. De ilyen lesz később az am5 is, sokan most vettek 7500F\7600-ot, két három év múlva vesz bele egy 7800\9800X3d-t és újra le van fedve sok évre a platformja.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest