Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
Topikgazda
válasz
lemmy71
üzenetére
F*szom fog elkölteni egy 600 ezret érő kocsira alsó hangon 200 ezret, már bocsánat.
Lehet, hogy újonnan 6-7 milliós kocsik és eszerint kéne ránéznem, évekig öntöttem bele a pénzt, abbahagytam. Minden fillér amit ráköltök akár a kukába is kidobhatnám. Amit nagyon fontos megcsinál(tat)ok, de már beletörődtem, hogy nincs bal oldali tükörfűtésem, jobbegyben ablakemelőm, stb.
Mikor megvettem úgy voltam vele, hogy majd egy bontott xenon, bontott bőrülés, felpolíroztatom (XD), csiptuning (még nagyobb XD) aztán telt múlt az idő, és egyszercsak pár hónap leforgása alatt elkezdtek rozsdásodni az ajtók, valami b*zi megkulcsozta a kórház parkolóban, meg pár ilyen-olyan nem-létfontosságú-de-drága-rendesen-megcsinálni dolog tönkrement, és konstatáltam, hogy jó, akkor ebből már sosem lesz patika autó, olajat, kopó-fogyót megkapja, aztán járok vele dolgozni amíg megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
T0mBd1gg3R