Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Sok mindenben egyetértek de van pár dolog amiben nem vagy kihagytad:
- Amivel egyetértek, hogy kevés az idegen lény értelmes/értelmetlen. Na meg mindenhol csak szénalapú létformákkal találkozunk. Ha már egy másik galaxis Helius klaszterében rohangálunk igazán lehetett volna valami más is.
- Szerintem a fedezékrendszerrel nincs gond, engem nem zavar, hogy nem kell megállítani a játékot ahhoz, hogy utasítást adjak ki a társaknak, kombóznak ők, ha van rá lehetőség. Igaz, hogy csak normálon tolom, itt elég OP vagyok már, ha végeztem Sara-val kis idő után biztos indítok egy new game+ Scottal a legnehezebb nehézségen.
- Pl. a románcoknál nem csak a csapatunk tagjaival lehet "kikezdeni", hanem számos másik karakterrel is. Na meg számos vicces pillanatot szülhet az egész. Az egyik kedvencem:
Kill me now... - A zenék szerintem gyengén sikerültek, valahogy kissé jellegtelenek, nekem hiányoznak a tempósabb darabok belőle. Valami hasonló stílust elviseltem volna. Na jó csak vicceltem, pár témától eltekintve nem sok köze van a játékhoz, de a lényegen nem változtat, hogy a soundtrack nem lett túl erős.
- Profilok. Ez se igazán jön be, szerintem totál megtöri a játékot ez a folyamatos váltogatás. Maga az ötlet tetszik, de nem érzem "fluidnak" a rendszert. Na meg főleg, úgy, hogy 3 képesség aktív egyszerre csak...
- Kett ősi faj? Erre nem emlékszek - aztán persze lehet, hogy tévedek. Remanantok meg nem hiszem, hogy ilyen robotszerű izék voltak, bár lehet a játék végére kiderül, hogy kik is voltak de ott még nem tartok.
Még egy dolog a margóra, ez igazából a nagyon tetszik, tök jól feldobja a hangulatott, az a csapattársak közötti kommunikáció. Vigyétek Drack-et meg Phebee-t el egyszer, nagy szövegek vannak

Sokat lehetne írni, de szerintem se rossz játék ezeken a pár dolgokon kívül. Tuti még n+1 órát elleszek vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs