- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Valószínűleg mindkettő, azért lehet pontosabb mert így ráfókuszál, snipereknél szerintem rögtön a scopera vált, mert ha rárakom a Hurrikánra akkor az is. Az biztos, hogy van olyan mod/fejlesztés ami így még pontosabbá teheti a fegyvert.
Amúgy azért tűnhet így mert TP módban van, FPS-nél ez általában még közelibb szokott lenni. Az alap combat FOV szerintem rosszabb, főleg a sima módhoz képest. Bár már a fov kapcsoló is "haladás", de nem bánnám ha a combat fov külön állítható lenne, legalább MP módban...Amúgy normalon szerintem még túl sokat is csinálnak a csapattársak... Az achievmentek közül próbáltam a fagyasztós/lebegős + meleet megcsinálni és sokszor mire a melevel mennék ellopják a killt. De van, hogy tüzes/fagyasztós kombót is berobbantok pedig nálam egyik sincs.
Corat is az elején többször újra kellett éleszteni, mert mint a MP noobok becharge-olt a tömegbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Építő/felújító topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest