-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Valamiért azt hittem, hogy ez elsősorban nem zoom, hanem "pontos célzás" mód, ahol a második FOV vesztés inkább "büntetés", mintsem hasznosnak tekintett funkció. Ránézésre csak ilyenkor szorítja rendesen vállhoz a géppisztolyt, és emeli szemmagasságba az irányzékát a karakter. Eddig abban a hitben voltam, hogy ilyenkor kisebb a fegyverek szórása és/vagy kevésbé húz félre a célkereszt is sorozatlövéskor.
Még a játék legelején figyelgettem egy géppisztolyon, ami erősen félrehúzott sorozatlövéskor, hogy ebben a módban mint ha jobban viselkedne, de lehet hogy csak a zoom/FOV változás keltette illúzió vert át (vagy talán tényleg van ilyen, de fejlettebb fegyverekkel+képességekkel egyre elhanyagolhatóbb?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó egy pixel 7 obsidian
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest