Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felbontás és teljesítmény: itt az eredeti cikk, ahonnan a "nemlesz-elég-a-GTX-1060" kép származik.
A végén írják hogy "We have asked Nvidia for clarification on these results and to list the resolution they used for their testing."
Reméljük frissítik a postot vagy valami, ha az nVidia egyáltalán veszi a fáradságot és válaszol. Ha nVidia lennék, én nem válaszolnék, eléggé AAA név a game ahhoz, hogy mindenki szaladjon 1070est venni a max élmény érdekében. Én már csak azért is morcos vagyok, mert a recommended 1060-ról szólt, és én ennek tudatában teljes nyugalomban vettem egy 6 gigás 1060ast (kizárólag az Andromeda miatt).Eccóval erősen remélem, hogy a cikkben lévő számok 1440-re vonatkoznak (mert 1080p-ben játszom, 1060-asom van, amit 60 FPS reményében vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest