Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz
üzenetére
Jól lenne, ha itt valami értelmes dolgot kötnének a gyűjtögetéshez, vagy lenne látszata.
Inquisition-ben azt hittem hogy mikor pl börtön cellák/kalitkák építéséhez szereztem be nyersanyagokat, hogy itt-ott látni fogok majd belőlük, hogy építenek, vagy csinálnak párat miután beadtam belőlük a nyersanyagot, de csak hülye Power Point-okat kaptam érte, ahelyett hogy mutatták volna a hatalmas seregem akiknek gyártottam a fegyvereket stb. Olyan dolgokkal kellett volna tele pakolniuk mint pl a Skyhold fejlesztése (mágus / templár torony), hogy úgy érezzük, igen volt értelme annyi mindent összegyűjtenünk.
Igazából az Inquisition-nek hatalmas volt a potenciálja, ahol úgy éreztem sajnos sok ötlet megvalósítatlan maradt (vagy egyenesen ki is gyomlálták a végső verzióból).
De remélem az Andromeda-val jobban járunk, sokkal jobban

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóhifi
- Kedvenc zene a mai napra
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest