Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Egyetertek. A multit elveztem egy darabig, de a single-ben nagyon ketelkedtem, igy en is lemondtam. Hiba volt, bar most mar megvettem fel aron hasznaltan eBay-rol, nekem a femtok nem nagyon szamit.
A ME:A az automatikus elorendeles lesz, az nem vita.
Az iranyitassal kapcsolatban... Erzem a problemadat, a konzol kontrollereken van 12 gomb, plusz a digital pad, amit nem konnyu atvinni PC-re. Konzolosok szempontjabol ez egy pozitiv dolog, mert tobb gomb = tobb funkci.
En is PC-n voltam anno, es emlekszem, mikor volt egy eger, egy WASD meg egy SPACE (esetleg SHIFT futashoz, ALT pedig oldalazashoz), de nem tudom hibaztatni a fejlesztoket, hogy ki akarjak hasznalni a kontroller adta lehetosegeket.
Mondjuk peldaul a Doom-ban total felesleges volt a lancfureszt es a BFG-t ket kulonbozo gombra tenni, ez ilyen total alibi bullshit volt, dehat ez van.k-adi: Most valahogy nincs kedvem kiperkalni egy trilogianyi penzt, foleg hogy alig van idom jatszani, meg a DOOM-ot sem toltam vegig, kb 80%-nal jarhatok. A W2-vel jatszottam egy par orat, mikor ingyenes volt 360-on, de tulzottan nem kotott le, hogy oszinte legyek. Nem vagyok ez a kardozos, magikus fajta, inkabb urhajok meg lezer, meg sugarfegyverek, robotok mindenhol-tipus

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Fractal Design Momentum 12 RGB Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest