Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz Vistaboy #1195 üzenetére

Egyetertek. A multit elveztem egy darabig, de a single-ben nagyon ketelkedtem, igy en is lemondtam. Hiba volt, bar most mar megvettem fel aron hasznaltan eBay-rol, nekem a femtok nem nagyon szamit.

A ME:A az automatikus elorendeles lesz, az nem vita.

Az iranyitassal kapcsolatban... Erzem a problemadat, a konzol kontrollereken van 12 gomb, plusz a digital pad, amit nem konnyu atvinni PC-re. Konzolosok szempontjabol ez egy pozitiv dolog, mert tobb gomb = tobb funkci.

En is PC-n voltam anno, es emlekszem, mikor volt egy eger, egy WASD meg egy SPACE (esetleg SHIFT futashoz, ALT pedig oldalazashoz), de nem tudom hibaztatni a fejlesztoket, hogy ki akarjak hasznalni a kontroller adta lehetosegeket.
    Mondjuk peldaul a Doom-ban total felesleges volt a lancfureszt es a BFG-t ket kulonbozo gombra tenni, ez ilyen total alibi bullshit volt, dehat ez van.

k-adi: Most valahogy nincs kedvem kiperkalni egy trilogianyi penzt, foleg hogy alig van idom jatszani, meg a DOOM-ot sem toltam vegig, kb 80%-nal jarhatok. A W2-vel jatszottam egy par orat, mikor ingyenes volt 360-on, de tulzottan nem kotott le, hogy oszinte legyek. Nem vagyok ez a kardozos, magikus fajta, inkabb urhajok meg lezer, meg sugarfegyverek, robotok mindenhol-tipus :D

Új hozzászólás Aktív témák