Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Nagyon jó ez a játék, függő lettem. Kb. 20 játékóránál tartok (ami valójában azért valamivel több).
Elszúrtam valamit. A Jack-es küldetés után megsajnáltam szegény tetkós lányt, és mellé álltam (amúgy egyik tyúknak sem volt igaza). Azóta Miranda nem beszél velem, pedig már több célozgatás hangozott el a szexre. Félek, ezek után már nem lesz meg, pedig igazán sokkal jobban bejön, mint Jack (no, azért őt is felpróbálom az első adandó alkalommal
).Amikor Mirandával beszélgetek, a bal oldalon van két válaszlehetőség, ami ki van szürkítve, így nem választható. Milyen módon lehetne ezeket aktiválni? Meggyőző képességet lehetne valahogy fejleszteni?
Plasztikáztattam az arcom. Azon kívül, hogy nincsenek sötétben világító hegeim, van értelme ennek? Egyelőre egyik NPC sem ájult el, hogy "te Shepard, eltűntek a sebeid!". Lesz ennek később jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Óra topik
- Elite: Dangerous
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Turbo Edition Eladó!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).