- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
fpeter07
üzenetére
(Vegyük úgy hogy milliárdot írtál)
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de anno általánosban én még úgy tanultam, hogy 5 milliárd ember él a földön. Azóta eltelt 15-20 év és ha jól tudom, akkor most kb 7 milliárdan vagyunk. Simán lehet esélyes, hogy mielőtt meghalsz lesz 12 milliárd ember a földön. Persze ha jön valami eléggé véres világháború vagy mondjuk az afrikai és egyéb országok, ahol majdnem az egész lakosság éhezik egymásnak esnek a maradék kajáért, akkor lehet hogy nem lesz meg. A technika tuti nem fogja megoldani a dolgot. Majd a gazdag nyugat a kiürült Afrika tömegsírjai felett munkálhatja meg a már régóta várt termőföldeket.Ez egy kicsit darkos lett, de nem nagyon hiszek benne hogy a nagy arányban leginkább önző emberiség lemondana bármilyen rövidtávú hasznáról is hogy a jövő generáció érdekeit szolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest