Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Én maradtam a megszokott katonánál, bár féltem, hogy kevés lesz a legnehezebb fokozatra, de elboldogultam, erősen használtam a csapattársak képességeit, próbáltam minél messzebb lenni az ellenségtől, szóval taktikázással megoldottam, bár ahogy írtam, akadtak izzasztó/idegesítő helyzetek...

A második résznél gondolkodtam, hogy kasztot váltok, de végül maradtam a jól megszokott katona, bár ott a "lőszerre" figyelni kell a 2-3. részekben, volt, hogy elfogyott és emiatt nem tudtam tovább menni...
Én még az Infiltrator-t (beszivárgó? - magyarul játszottam, de a 3. rész multija miatt az angol elnevezések maradtak meg bennem) nézegettem, az álcázás képessége tetszett, talán majd legközelebb.
Igen, a gyújtólőszer szerintem az első részben volt a legjobb, a másik két részben fokozatosan gyengültek, de számomra még így is ez volt a legjobb, olykor még a gépi ellenfelekkel szemben is, bár itt azért már variáltam, ha kellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tudományos Pandémia Klub
- Építő/felújító topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest