Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Én a 2. résszel ismertem meg igazán a sorozatot. Játszottam előtte vmikor az elsővel is, de annyira borzalmas volt az irányítása, hogy az első küldetés után töröltem is. A 2. viszont azonnal beszippantott, az nagyon egyben volt. Nekem akkor az egész világa új volt, de soha egy percig nem éreztem, hogy az első rész kihagyása miatt szükségem lenne egy nagyobb volumenű világismertetésre.
Nagyon vártam anno a 3. részt, és majdnem tökéletes lett az is, de a vége olyan pocsékul lett kivitelezve, hogy az egész sorozatra rányomta a bélyeget.A Legendary Edition-nel egyelőre kivárok. A gameplay-ek alapján én sokkal többet vártam el felújítás címen (egy ideig úgy volt, hogy az első részt hozzáigazítják a többihez, főleg a harcrendszert, végül aztán ebből semmi nem lett), illetve borzasztóan fáj a magyar nyelv kispórolása

Új hozzászólás Aktív témák

- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs