Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Én a 2. résszel ismertem meg igazán a sorozatot. Játszottam előtte vmikor az elsővel is, de annyira borzalmas volt az irányítása, hogy az első küldetés után töröltem is. A 2. viszont azonnal beszippantott, az nagyon egyben volt. Nekem akkor az egész világa új volt, de soha egy percig nem éreztem, hogy az első rész kihagyása miatt szükségem lenne egy nagyobb volumenű világismertetésre.
Nagyon vártam anno a 3. részt, és majdnem tökéletes lett az is, de a vége olyan pocsékul lett kivitelezve, hogy az egész sorozatra rányomta a bélyeget.A Legendary Edition-nel egyelőre kivárok. A gameplay-ek alapján én sokkal többet vártam el felújítás címen (egy ideig úgy volt, hogy az első részt hozzáigazítják a többihez, főleg a harcrendszert, végül aztán ebből semmi nem lett), illetve borzasztóan fáj a magyar nyelv kispórolása

Új hozzászólás Aktív témák

- Asus P5P800 SE Retro LGA 775 alaplap, Pentium 4 CPU, 1,5 GHz CPU
- XFX Radeon HD4650 512 MB 128bit DDR2 AGP Retro Videokártya
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest