Hirdetés
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, elakadtam a játékban.
A Féroszon van egy ürge, aki valamiféle adatokat akar kimenteni az ExoGeniben lévő konzolból, és megkér, hogy mentsem rá az adathordozójára, majd adjam vissza neki. Ugyebár van egy főküldetés ami elvisz az Exogenibe, azt meg is csináltam majd visszamentem a "Zhu Reménye" helyre leadni illetve befejezni a küldit. Az adatmentéses ürgének elfelejtettem lementeni az adatokat, így vissza akartam menni, de a felvonó nem működik amivel letudnék menni a kocsihoz amivel eltudok menni az adatokért... Hívom a felvonót, egyből ki is nyílik az ajtó, de bent nincsen irányító konzol, egyszóval semmi, így nem tudom használni. Attól félek, hogy miután leadtam a főküldit már nem enged vissza menni a program...
Valaki esetleg? :/
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest